|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Автор | |
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој труп пијан човек застанал до некоја куќа, и почнал да моча.
Газдата на куќата излегол на прозор, и налутено му вика на пијаницата: - А бе, овде ли најде да мочаш, пред куќава ?! А пијаницата му одговара: - А ти овде ли најде да правиш куќа, пред куров ? |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат две женски, по потекло од Чернобил.
- Леле, сестро слатка, што да правам, ми расте трета цицка ! - ѝ вели едната женска на другата. А другата женска ѝ одговара: - Ти расте трета цицка ?! Е баш ме заболе кур за тоа ! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на кафе. Порачува нормално кафе. Келнерката и го носи, a оваа му вика:
- Извини ама ова кафе мириса на пенис… Келнерката го зема кафето, му го носи на шанкерот и му вика: - Гостинката рече дека кафето мириса на пенис… Шанкерот го мириснал кафето и рекол: - Кажи и да пие со другата рака… |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката и вика на ќерката:
- Кога ќе излезеш со своето момче, не дозволувај на прв состанок да ти се качи, зошто ќе плаче мама. После состанокот ќерката се враќа дома и и вика на мајка и: - Мамо, за да не плачеш ти, јас му се качив, па сега нека плаче мајка му! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката и држи лекција на ќерката :
- Во момент на искушение прашај се дали вреди поради еден час на задоволство да го живееш цел живот срамно. - Кажи ми ти мене мамо, како си успеала да го продолжиш задоволството на ЦЕЛ ЧАС??? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе си доаѓа од училиште и баба му го прашува:
- Што учевте денеска? - Учевме еден збор со три букви. - Марш до ѕидот, казнет си! Си доаѓа мајка му и го прашува: - Зошто стоиш овде казнет? - И кажав на баба дека учевме еден збор со три букви… - Иии, продолжи таму да стоиш!!! Си доаѓа татко му: - Зошто стоиш овде казнет? - Па им реков на баба и мама дека на училиште учевме еден збор со три букви. - Кој збор го учевте? - Мир. - Ау, ау, ау! Тие мајка ти и баба ти само на кур мислат! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашуваат бабата:
- Бабо, кој ужива повеќе во сексот, мажите или жените? А бабата им одговара: - Кога ве чеша увото и кога ќе го ставите прстот, кој ужива повеќе, прстот или увото? |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maz ja prasuva zenata:zeno so sto mi gi peres gakite?
zenata:pa so prasok mazot:drugo drugoooooooo stavas ili zenata:pa stavam,stavam omeknuvac mazot:aaaaaaaaaaaaaaa za toa od den na den se pomek i pomek mi e |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo svetot kinezite izmislile maski robot i sega od sekoja drzava vikaat po nekoja zena da go proveri,prvo vleguva Francuzinkata,se zadrzuva edno 2h,izleguva i veli aaaaaa go biduva,dobar e,posle vleguva Italjankata se zadrzuva 3h,izleguva zadovolna,vleguva Makedonkata ja nema 5h.............sto bidna site se zacudile...........,edno vreme izleguva robotot trcajki,begajki........a Makedonkata po nego i mu veli...........Mrsssssssss be rggggggooooooooooo edna,imas baterii za beganjeeeeeee a nemas za e..nje............
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена на првата брачна ноќ... жената му вика:
- Знаеш, бидејќи ти си ми ВТОР, морам да ти кажам нешто... ужасно сум тесна.
- Добро, нема врска, ама да проверам сакам...
- Важи... прво стави прст... сега стави уште еден... стави една дланка... сега друга...
.... сега бутни ги двете раце внатре...
- Добро, и сега?
- Сега плескај со дланките....
- Не можам.
- Нормално дека не можеш...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охриѓанец и прилепчанка во кревет: Охриѓанецот: - Леле ш`о си уба, колку убај очи имаш, па то лицето убо, па меки рачина, бујни цицина, секси рамно стомаче, цврсто газе ... Прилепчанката: - Че се сексаме или попис че прајме? |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брееее
како jа виде бе не се ли сексат на темно бе |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај па ти, не ситничари |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фата: -Мујо, јас сношчи излегнах сос еден интелектуалец!
- “Па низ чаршијата .” - “Па каде него дома.” - “Па имахме интелектуален разговор.” - “Па после го извади пенисо и…” Мујо :- “Шо ти е това пенис мари?” Фата : – “Такво имаа тиа интелектуалците , личи на курац, ама малечко е!” |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |