![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 261> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се прашувам и не можам да се изначудам... зашто бе кога ќе ме види стариов среќна толку многу му бодам очи и секогаш се труди да извади некој џокер од ракавот да ме онерасположи? КОЈА ТИ Е ПОЕНТАТА?????????
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.
![]() ...ama,izglerda deka ,..ne sfatil! ![]() ...a osobeno ...ova: ''...ako produzish da se kachuvash na ...ot, koj shto ...za tebe ne e dignat! ![]() Изменето од brza - 03.Април.2012 во 16:39 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Некои луѓе едноставно не можат да поднесат некој друг да биде среќен... или да биде посреќен од нив. Ех тие пусти Его и суета... тоа се ѓаволот и ѓаволската работа. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не му се давам.. дури си дозволив и да ме инспирира да пишувам и да поставам граници, да кажам не на тоа што он ми го нуди или пак било кој, а не ми се допаѓа. Уморна сум од тоа некој да ми го прекратува смеењето, уморна сум од тоа да дозволувам некој да ми го ускратува тоа.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Никој не може да ти ги одземе слободата и среќата на живеењето !
Само ти можеш самата да се откажеш од нив. Изменето од Messenger - 03.Април.2012 во 17:20 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ооооооооооооо колку знам што сакаааааам.. ама нема! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Колку повеќе мислиш на тоа што го посакуваш,толку повеќе тоа бега од тебе.
Не стој пред излогот со погледот кон тоа што ти недостасува. Остави,еден ден тоа тебе ќе те побара. ![]() |
|
![]() |
|
Не е мудроста на живеењето да сакаш тоа што го немаш, туку да го сакаш оноа што го имаш.
И патењата потекнуваат од тука... |
|
|
|
![]() |
|
Абе работата нема да ме најде сама ако не се потрудам јас да си ја најдам... само што можам тука да најдам? Можеш ли да замислиш, некоја килава платичка, кирија да си плаќам, сметки... а ќе јадам од... што? Не знам како идат математики, ама не можам само тек така да си се тргнам од излогот. Ме фаќа паника, ми треба практичен совет од некој искусен.. за духовен мир ќе си се сталожам, но ова ми е непозната област. Иако не е темава за тоа, ама ако има некој да ме упати троа може да ми пише и у приватна порака ќе му бидам многу благодарна
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
С.п. Каков пријател е оној што те турка во калта... и после те прашува зошто си валкан....?
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
се прашувам...како ли е
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СП..да попуштам или
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |