|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша решава тест во авион?
- Сака да има висока оценка. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша е малку попаметна од крава?
- Затоа што кога ќе ја стиснеш за цицка не рика! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обама, Путин и плавуша разговараат.
Путун рекол: - Ние бевме први во вселената! Обама рекол: - Ние бевме први на месечината! Плавушата се јавила: - Ние ќе бидеме први на сонцето! Обама и Путин се насмеале и рекле: - Не може да се слета на сонцето, ќе изгорите! Тогаш плавушата одговорила: - Ние не сме глупави, ќе одиме ноќе! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша не се вози со лифт?
- Не го знае патот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша седи во бар. Шанкерот се чуди како да започне разговор. Гледа дека чашата и е празна и ја прашува:
- Извинете, чашата ви е празна,секате ли уште една? Плавушата го погледнала зачудено и рекла: - Што ќе ми се две празни чаши |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегуваат три плавуши во продавница, забележуваат некоја чудна направа и го прашуваат вработениот што е тоа. Тој им вели дека тоа е детектор за лаги, доколку кажат нешто, а не е вистина тој почнува да свири. Првата рекла:
- Јас немам јадено три дена. И детекторот почнал да свири. Втората рекла: - Јас сум на диета. И детекторот почнал да свири. Седнува третата и вели: - Чекај да размислам. И детекторот експлодирал. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуша седат на автобуска. Влагаат во автобус и едната го прашува шоферот:
- Може ли да одам со овој автобус до Битола? - Нажалост, не може. – одговорил шоферот. Втората плавуша се уфрлила во муабет: - А јас може ли? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влага плавуша во продавница и прашува:
- Имате очила? - За сонце? - Не, за мене. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто плавуша ги држи цицките додека вежба?
- За да не и ослабат и тие. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша ја прашуваат колку години има:
- Ма немам поима, тие цело време се менуваат. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши се допишуваат и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другава ја прашува:
- Ти прати слика? - Да, после секоја реченица. - И каков е? - Жолт, келав, со црни очи и многу убава насмевка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако стоматолог вади заби на плавуша?
- Црта пенис на ѕидот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ошто плавуша во ташната секогаш носи огледало и пченка?
- Огледало за да се осигура дека не е кокошка, а пченка за секој случај. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборуваат две плавуши по телефон и едната и вика на другата:
- Знаеш дека за да се сплете еден џемпер потребни се три овци? - Еј, незнаев дека овците можат да плетат. |
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |