|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џабе тупам
Изглеа точна ми е она констатација дека ретко кој ја разбира шалата на прилепчани за да може да се тера раат муабет
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovoj pa neznae sto muabet da i prai
|
|||
vivi
|
|||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Полова и родова еднаквост
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ili borba za zivot |
|||
vivi
|
|||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е да.....ама ако се најдеме пред контајнерите...наместо у кафиќ |
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ме изнасмеа санти......ти зјапаш во други додека седиш до неа и тоа намерно да примети...и шансите за негативен одговор се минимални..ако глумиш не баш заинтересиран.....а полн си со еден куп слатки зборчиња ..и нормално си одиш кога станува баш интересен муабетот за да мислите и бидат кон тебе.....на времето ова беше женска тактика...кога ли ја присвоивте..
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leleeeee sto muabeti ispadnaa odma....gazelce haaha
|
|||
vivi
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е ... ете некој да сфати , фала Богу |
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Или пак ова ... ама да има некоја сигурност дека и се допаѓаш
...Моево срце сака да сака некоја , моите усни да љубат некоја , очите да сјаат гледајќи во нечија убавина , рацете да прегрнуваат некоја а јас те прашувам тебе , сакаш ли ти да бидеш тоа ?
|
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова ќе запалит од прва... |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ете ги се подаваат
|
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за екзи ....
"Аууу сонце шо ти е нежна кожата ... со шо ја мачкаш мори " па земаш ја подгалуваш , мазиш ... оууу шо ти се кренати градите ма пмс и така едно по едно ке вртиш за нејзино тело ... и че ти се подај она
|
|||
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а како се подаваат девојките? Со бокс у фаца или клоца у гз?
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |