IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - А што прави овој народ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што прави овој народ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 69>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:47
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Слуша, гледа и се чуди кој ли се стана народен пратеник. На која ли политичка некултура е спуштено нивото на комуникација меѓу народните избраници.

да не излажала нешто случајно???
кој кажа дека лажела нешто? махер си за испревртување на дискусии...
се чудам само како овој пат не го браниш ваквото однесување на пратеници како нормално и долично...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 20:39
лошо си ме разбрал пријател, или пак јас лошо сум се изразил

пратеничката што ги советувала пратениците кај кого да се обратат ако им треба кока или виски што лошо рекла, да не излажала случајно, а најмалку пак тука гледам скандал како што тоа комуњарчињата го претставуваат.

А ако таа лаже нека ја тужи рошавиот за клевета ако има м.да.

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 21:09
ova e samo dokaz za kakvi retardirani  go dal narodot svojt glas...na vakvi ne bi im  dal lisja da sobiraat niz parkovite a e pak pratenici da bidat...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 22:29

лошо си ме разбрал пријател, или пак јас лошо сум се изразил

пратеничката што ги советувала пратениците кај кого да се обратат ако им треба кока или виски што лошо рекла, да не излажала случајно, а најмалку пак тука гледам скандал како што тоа комуњарчињата го претставуваат.

А ако таа лаже нека ја тужи рошавиот за клевета ако има м.да.

абе ја мислам сите ние фино те разбравме,ама ти имаш некоја конфузија во глава
станува збор за пратеничка,значи онаа која го претставува народот,која народот ја избрал мислејќи дека е некој кој ќе ги решава неговите проблеми и ќе се бори за подобар живот во оваа држава,онаа која треба да има некое повисоко интелектуално ниво,разбираш?
ако се работеше за некоја тетка која седи на порта и муабети со комшиките тогаш е ок,секој има право да каже шо му лежи на душа
ама пратениците?
и немој одма да ми се размафташ пред нос со напамет научените пароли за рошавиот,комуњарите и кумровачките школи
овде станува збор за ниво на култура,ако ме разбираш

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 23:12
еве што прави народот...има бурен сексуален живот....

Нема не сакам - ќе плаќаш парно и оро ќе играш!

Сопствениците на станови во станбени згради приклучени на системот за парно греење не ќе можат да се откажат од парното греење како досега, односно без да плаќаат никаков надомест по откажувањето, јавија медиумите во земјава, повикувајќи се на извори од Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) од каде што информираат дека се подготвува нов правилник за користење на топлинска енергија.

Опциите кои би им стоеле на располагање на сопствениците на станови во ваквите згради се да плаќаат до 50 отсто од цената ако решат да се исклучат од парното, а собирот на станари може и да одлучи да забрани исклучување од парно греење во зградата, при што оние што не сакаат целосно користење на парното би имале можност да ја намалат потрошувачката, но не повеќе од 50 отсто од цената.....

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2012 во 08:47
Анѓелина,
доста плачеш по рошавиот, еве јас ти се извинувам зашто пратеничката божем го навредила ( а и малите деца знаат дека тоа е вистина ). И престани више со тие патетики а се спомне Мр. шарм.

Него за овие од регулаторна сакам да кажам... многу ми е поважно него да се расправам со тебе за таа битанга комуњарска.

Ова лудациве од регулаторна а и сите кои им се надредени на регулаторите, ако го прогураат меѓу народот ова што го предлагаат вероватно ќе се офајдат здраво од топлификација.

Ако ова помине, а политичарите и судовите не реагираат во одбрана на народот ( а знам дека нема да реагираат ни едните ни другите и дека и тие се надеваат на дел од колачот ) а народот реагира млитаво и килаво како и секогаш онда и малку ќе му биде ова што планираат да му го направат.

Тој некој си ќе ми каже ако не сакам парно да се селам од станот во кој што живеам цел живот.

Не не, ова не поминува дефинитивно.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 09:26
Кога е арно и добро сработено-признава и фали.
Патот неодамна ме нанесе да морав да одам по Илинденска. Се испокарав со мажот ми оти ќе се изначекаме, непотребно ќе се нервираме чекајки колони. Кога тоа, милина. За 10 минути, од Бит Пазар до Воена болница. Милина. Алал вера за направеното. Кога е добро и богу е драго.
Сега читам истото и со Првомајска.Ќе се орасположат Драчевчани, Лисичани.голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 13:02
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Кога е арно и добро сработено-признава и фали.
Патот неодамна ме нанесе да морав да одам по Илинденска. Се испокарав со мажот ми оти ќе се изначекаме, непотребно ќе се нервираме чекајки колони. Кога тоа, милина. За 10 минути, од Бит Пазар до Воена болница. Милина. Алал вера за направеното. Кога е добро и богу е драго.
Сега читам истото и со Првомајска.Ќе се орасположат Драчевчани, Лисичани.голема насмевка

дадада респект за фалбите, ама да беше обоена политички со опозициска боја, сега ќе ни кажеше дека Илинденска ништо не чини зашто ги исекоа дрвата, и за стадионот ќе ни кажеше дека ништо не чини зашто ќе се срушел, и за двокатните дека ќе се превртувале во кривина.
Фала богу што уште има нормални луѓе по МК.
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 13:34
Овој рошавиов71 ја претера секоја граница...брани нешто што не е за бранење!

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 19:14

Анѓелина,
доста плачеш по рошавиот, еве јас ти се извинувам зашто пратеничката божем го навредила ( а и малите деца знаат дека тоа е вистина ). И престани више со тие патетики а се спомне Мр. шарм.

газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење
мене си ми се извинилизненадување..па немој,нема потреба од тоа...мислам...толку големо внимание од тебе ...ма ајде
ја ќе престанам да плачам(како што велиш)мада мојот пост е далеку од плачење,ама ти бре па никако да ми ја фатиш поентата на муабетот...не ќе да си толку луд колку што глумиш...туку еве јас ќе престанам да плачам а ти престани да се ежиш секогаш кога ќе го прочиташ некаде рошавиот оти ти се блокира природниот ток на мисли изгледа,па не можеш да размислуваш од предизвиканиот стрес
и Zeksi  еве еднаш јасно и гласно(белким ќе разбереш) за Рошавиот,за оној твојот,за било кој од политичката фела кои досега поминале преку грбот на овој народ кој живее ОВДЕ во Македонија ич не ми чуе
ниту еден од нив не заслужува мое внимание ниту почит оти никој од нив не се загрижил за напредок на државата,сите си се грижат за својот задник,својот џеб  и својата фотеља...
п.с
извинете што сум оф,ама просто не можам да одолеам во последно време на повиците од Zeksiне знам
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 20:07
А не, не долази у обзир, рошавиот го спомнувам секаде, тој е неизоставен дел од нашиот живот, од општеството,  тој секогаш ќе се споменува и ќе се сеќаваат на него уште неколку идни генерации.

Ќе се сеќаваат по зло, како некој кој успеа да ја опустоши државата на секој план, некој кој учествуваше и е главен протагонист во неколку национални предавства.

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 20:10

А не, не долази у обзир, рошавиот го спомнувам секаде, тој е неизоставен дел од нашиот живот, од општеството,  тој секогаш ќе се споменува и ќе се сеќаваат на него уште неколку идни генерации.

Ќе се сеќаваат по зло, како некој кој успеа да ја опустоши државата на секој план, некој кој учествуваше и е главен протагонист во неколку национални предавства.

Зарем сегашната гарнитура е подобра нешто ???
Се е ограбено остана уште да се доземи она што народот го има 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2012 во 02:04
Ти се осмелуваш да го споредуваш и изедначуваш рошавиот и неговото време со сегашната влада?????

Еве на Анѓелина еднаш и кажав да почне да пишува за добрите страни на СДСМ, таа уште у старт се откажа ( не ми е јасно зошто ), ама еве нов кандидат.

Ајде повели почни, што тоа рошавиот во негово време подобро или исто направи како и сегашните?????????????

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2012 во 02:14
Zeksi so dolzna pochit, smetam deka roshaviot i negovata Kontrabanda se samo vtemeleni vo tvojata glava. Eve jas kje ti kazam, t.n roshav barem znaeshe da pie kako maz, a ne kako ovie.
Vladeenjeto ne im e podobro ni na ovie, ne znam kako nerazbirash deka sekoj si raboti za sopstveniot interes?
Kako da ednite se podobri od drugite a vo osova site se isti.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.