IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Теми за разговор со девојка во кафич
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Теми за разговор со девојка во кафич

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:01
Интересна тема ... 
Што да правам со оние кои ме сакаат а не ги сакам а како би со оние што ги сакам а не ме сакаат голема насмевка

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:11
барај девојка која ти е симпатична и ти на неа си симпатичен 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:14
ехе емиле ... ти веќе навлегуваш во филозофија и дипломатија 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:17
темата што си ја поставил е премногу филозофска ,а за дипломатија си во право .За да бидеш со жената која сакаш треба да си и малку дипломат .Дури политичар.Треба да знаеш како да ја расположиш за да ''гласа '' за тебе за во иднина 

Изменето од емил - 25.Март.2012 во 18:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:22
Е па вакој емиле голема насмевка
Влегуваш во кафич а таму здогледуваш познаничка и ти се допаѓа а она со погледот накај тебе
И приогаш и после она како си ? како иде ? бла бла ..... како понатаму ќе тераш ? вајда нема одма да и речеш ... ај ма со мене....некаде ... да ти покажам нешо , пошо можи не е курветина па наебеш од прва плазење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:28
 Нормално дека после кафулето ќе ја водам на друго место .Лол Санти ме изненади изненадување 

Никој не е кажал дека ќе треба да ја легнеш после првиот разговор . Романсот треба да продолжи и натаму ако има симпатија и од двтете страни .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:33
Ајде бе да знаеш некоја дека се растура ќе тераш романтики замисленост

Шо те изненадив бе голема насмевка Кај е шармот а ???? или со сила ја водиш плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:38
Ме изненади дека не си многу сигурен во тоа што и се пушташ на девојката .Мислев дека си по цврст и имаш план што да правиш . 

После кафулето ќе ја изведеш на прошетка ,на пицерија ,на кино .Ќе и покажеш омилените ти места во градов .Ќе се поинтересираш од нејзините интереси ..... 

Еххххх ми откри мерак и јас да си побарам девојка .Да си припомнам како беше мечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:42
Тууу изненадување ти ептен сериозно си сфаќаш работите изненадување
Санти како заведува си е негова работа задоволство
А ова твоево ке е старомодно 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:44
Добро .Ајде кажи ти нешто модерно .мечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:48
Ааа нека ти е срам

Ја кажав ете темата уш во првиот пост ... денес ... 
па сеа кој како ке ја сфати голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 18:50
Аааа даде тема и сега чекаш да ти дадеме совети што да правиш . 

Итар си .Како Итар Пејо си .Да не сте случајно од еден град ? газење од смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 19:05
смеење не ми се верува дадов повод и да ме зезаш смеење

Си иMам девојче , слатко , прекрасно трепкање
флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо плазење

Ме мрзи сликовито то да објаснувам ...
темата беше во смисла ... 
прати ситуација ...
таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам

(леле дур сеа гледам) изненадување

Изменето од Santijago - 26.Март.2012 во 02:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 19:12
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

смеење не ми се верува дадов повод и да ме зезаш смеење

Си идам девојче , слатко , прекрасно трепкање
флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо плазење

Ме мрзи сликовито то да објаснувам ...
темата беше во смисла ... 
прати ситуација ...
таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам

што има брат да го мислам ти сам си го напишал -она те шмека.....на мене повеќе од тоа не ми е потребно за да и се пуштам на некоја девојка која не ја познавам ,а ми е симпатична во лицето 
------------------------------------------ 

односно болдираното :девојчето на Санти спреми се .Он си доаѓа полн со креативни идеи .Спреми се за незаборавна неделна вечер 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,230 секунди.