|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 69> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се чудам само како овој пат не го браниш ваквото однесување на пратеници како нормално и долично... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лошо си ме разбрал пријател, или пак јас лошо сум се изразил
пратеничката што ги советувала пратениците кај кого да се обратат ако им треба кока или виски што лошо рекла, да не излажала случајно, а најмалку пак тука гледам скандал како што тоа комуњарчињата го претставуваат. А ако таа лаже нека ја тужи рошавиот за клевета ако има м.да. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e samo dokaz za kakvi retardirani go dal narodot svojt glas...na vakvi ne bi im dal lisja da sobiraat niz parkovite a e pak pratenici da bidat...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ја мислам сите ние фино те разбравме,ама ти имаш некоја конфузија во глава станува збор за пратеничка,значи онаа која го претставува народот,која народот ја избрал мислејќи дека е некој кој ќе ги решава неговите проблеми и ќе се бори за подобар живот во оваа држава,онаа која треба да има некое повисоко интелектуално ниво,разбираш? ако се работеше за некоја тетка која седи на порта и муабети со комшиките тогаш е ок,секој има право да каже шо му лежи на душа ама пратениците? и немој одма да ми се размафташ пред нос со напамет научените пароли за рошавиот,комуњарите и кумровачките школи овде станува збор за ниво на култура,ако ме разбираш |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве што прави народот...има бурен сексуален живот.... Нема не сакам - ќе плаќаш парно и оро ќе играш!Сопствениците на станови во станбени згради приклучени на системот за парно греење не ќе можат да се откажат од парното греење како досега, односно без да плаќаат никаков надомест по откажувањето, јавија медиумите во земјава, повикувајќи се на извори од Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) од каде што информираат дека се подготвува нов правилник за користење на топлинска енергија. Опциите кои би им стоеле на располагање на сопствениците на станови во ваквите згради се да плаќаат до 50 отсто од цената ако решат да се исклучат од парното, а собирот на станари може и да одлучи да забрани исклучување од парно греење во зградата, при што оние што не сакаат целосно користење на парното би имале можност да ја намалат потрошувачката, но не повеќе од 50 отсто од цената..... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анѓелина, доста плачеш по рошавиот, еве јас ти се извинувам зашто пратеничката божем го навредила ( а и малите деца знаат дека тоа е вистина ). И престани више со тие патетики а се спомне Мр. шарм. Него за овие од регулаторна сакам да кажам... многу ми е поважно него да се расправам со тебе за таа битанга комуњарска. Ако ова помине, а политичарите и судовите не реагираат во одбрана на народот ( а знам дека нема да реагираат ни едните ни другите и дека и тие се надеваат на дел од колачот ) а народот реагира млитаво и килаво како и секогаш онда и малку ќе му биде ова што планираат да му го направат. Тој некој си ќе ми каже ако не сакам парно да се селам од станот во кој што живеам цел живот. Не не, ова не поминува дефинитивно. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога е арно и добро сработено-признава и фали.
Патот неодамна ме нанесе да морав да одам по Илинденска. Се испокарав со мажот ми оти ќе се изначекаме, непотребно ќе се нервираме чекајки колони. Кога тоа, милина. За 10 минути, од Бит Пазар до Воена болница. Милина. Алал вера за направеното. Кога е добро и богу е драго. Сега читам истото и со Првомајска.Ќе се орасположат Драчевчани, Лисичани. |
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
респект за фалбите, ама да беше обоена политички со опозициска боја, сега ќе ни кажеше дека Илинденска ништо не чини зашто ги исекоа дрвата, и за стадионот ќе ни кажеше дека ништо не чини зашто ќе се срушел, и за двокатните дека ќе се превртувале во кривина. Фала богу што уште има нормални луѓе по МК.
|
||
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој рошавиов71 ја претера секоја граница...брани нешто што не е за бранење!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене си ми се извинил..па немој,нема потреба од тоа...мислам...толку големо внимание од тебе ... ја ќе престанам да плачам(како што велиш)мада мојот пост е далеку од плачење,ама ти бре па никако да ми ја фатиш поентата на муабетот...не ќе да си толку луд колку што глумиш...туку еве јас ќе престанам да плачам а ти престани да се ежиш секогаш кога ќе го прочиташ некаде рошавиот оти ти се блокира природниот ток на мисли изгледа,па не можеш да размислуваш од предизвиканиот стрес и Zeksi еве еднаш јасно и гласно(белким ќе разбереш) за Рошавиот,за оној твојот,за било кој од политичката фела кои досега поминале преку грбот на овој народ кој живее ОВДЕ во Македонија ич не ми чуе ниту еден од нив не заслужува мое внимание ниту почит оти никој од нив не се загрижил за напредок на државата,сите си се грижат за својот задник,својот џеб и својата фотеља... п.с извинете што сум оф,ама просто не можам да одолеам во последно време на повиците од Zeksi
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А не, не долази у обзир, рошавиот го спомнувам секаде, тој е неизоставен дел од нашиот живот, од општеството, тој секогаш ќе се споменува и ќе се сеќаваат на него уште неколку идни генерации.
Ќе се сеќаваат по зло, како некој кој успеа да ја опустоши државата на секој план, некој кој учествуваше и е главен протагонист во неколку национални предавства. |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем сегашната гарнитура е подобра нешто ??? Се е ограбено остана уште да се доземи она што народот го има
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти се осмелуваш да го споредуваш и изедначуваш рошавиот и неговото време со сегашната влада?????
Еве на Анѓелина еднаш и кажав да почне да пишува за добрите страни на СДСМ, таа уште у старт се откажа ( не ми е јасно зошто ), ама еве нов кандидат. Ајде повели почни, што тоа рошавиот во негово време подобро или исто направи како и сегашните????????????? |
||
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zeksi so dolzna pochit, smetam deka roshaviot i negovata Kontrabanda se samo vtemeleni vo tvojata glava. Eve jas kje ti kazam, t.n roshav barem znaeshe da pie kako maz, a ne kako ovie.
Vladeenjeto ne im e podobro ni na ovie, ne znam kako nerazbirash deka sekoj si raboti za sopstveniot interes? Kako da ednite se podobri od drugite a vo osova site se isti. |
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |