|
Јавни запросувања |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Февруари.2012 во 18:49 |
|
Во последно време сведоци сме на повеќе јавни запросувања,па ете ме заинтересира што вие мислите за ова,дали ваквиот чин го сметате за романтичен или пак сметате дека тоа е чин кој треба да биде интимен и не треба да се споделува со јавноста?
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми се интересни да ги гледам...
На девојка ми не и се привлечни. Така да, нема што да мислам...сеуште
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мразам егзибиционизам и онака, а тука уште повеќе, најпрво дека се врши непотребен пристисок со самата јавност за одлука која не е лесна, а потоа и поради тоа што се прави огромна драма и се сопира сообраќај поради нешто толку едноставно како запросување...
факинг холивуд, мора само глупости да се измислуваат... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
викаш како да земеш лизалка од детенце толку е лесно сеедно го имаш правено илјади пати па знаеш како да ја запросиш без да те одбие
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Сè што е љубовно, а во него учествуваат (или посматраат) повеќе од двајца го сметам за апсољутно НЕромантично... посебно чин на запросување....
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мој човек (па и имењак) |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе не е интересно...еден куп ги има на интернет на плоштад клекнати на колена....
Ме интересира дали некој и кога јавно ќе се разведе....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде бе, тоа е само парче хартија што треба да се потпише...и за тоа ли треба свеченост
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
исто како и бракот... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де
Затоа за мене нема некоја посебна важност....нема таква важност ни запросувањето... Па да правиме такви сцени...за едно запросување... Гледав пред некое време клипче...еден ја запроси и се ожени со неа во истиот момент...демек се средено само да скокне во тавче....и искрено...претеризам ми е...
|
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas gledav edno klipche toj imashe se spremno da ja zaprosi, duri i video bim imashe namesteno, lugje eden kup (vo mall mislam deka se se desi) a taa se zbuni kutrata i so plachenje izbega...
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас го гледав тоа
Сеа ќе го побарам она со запросувањето и свадбата....ако го најдам..ако не санти мора да го памти |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |