|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Застанува џип на патарина, се отвора прозорецот.
- „60 денари“ - вели наплатувачот. Наместо пари, возачот со темни очила го покажал „Отчетот“ отворен на 57 страница и гласно прочитал: „Овозможивме слепите лица да се ослободат од плаќање патарина“. - „Извинете, ве молам, не знаев дека сте слеп“ – учтиво одговорил наплатувачот и ја подигнал рампата. |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто на мало дете му е страв да отвори чоколадо....
Оти тројца министри ќе му отидат на отварање |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошла Гоца кај Гвујо да му каже дека некој во трговски со мочање на зид напишал “Грујо педер“.
Гордана: -земено е анализа од урината и се знае дека е Бране Рошле со сигурност премиере ,....и ке го апсевме одма ама излезе еден проблем .....ракописот.... на Боркица е. Изменето од mamamd - 22.Мај.2011 во 08:21 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бранко држи говор! Се слушаат два истрели. Телохранителите се фрлаат врз него. По 2 минути го фаќаат атентаторот.
-Добро, како можеше да промашиш со таква пушка... -Е како да погодам кога сиот насобран народ ме удираше по рамо и викаа „Погоди го маме му ебам” |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова може и обратно да важи- и за Црвенковски на психијатар
Грујо на психијатар Психијатарот му покажал на Грујо слика од пејсаж и го прашал: „Што гледаш овде?“ Грујо: „Буанко“. Психијатарот му покажал слика од изгрејсонце и го прашал: „А што гледаш овде?“ Грујо: „Буанко“. Психијатарот вади слика од двајца вљубени во топол дом, легнати покрај камин: „А овде?“ Грујо: „Буанко“. Психијатарот одлучил да му покаже на Грујо и панорамска слика од еден град: „А овде што гледаш?“ Грујо: „Буанко“. Психијатарот запишал дијагноза: „Опседнитис бранковитис“. Грујо: „Аман, доктоуе, што ми е?“ Психијатарот: „А бре, премногу си опседнат со Бранко.“ Грујо: „Е, како да не, јас сум бил опседнат со Буанко, а ти си тој што цело вуеме ми покажуваш слики од Буанко!!!“ |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд,јас апстинирам од политика ама ова политичкиве вицови твои се предобри! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Гордана Јанкуловска не ја бричи брадата?
- Сака да биде Чак Норис |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Politicarite se isti kako pampersite
mora da se menuvaat cesto i od ista pricina |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како
за најкратко време да ги затвориш сите криминалци во Македонија???
– Стави решетки околу Влада и Сообрание |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку СДСМ-овци се потребни за да сменат една расипана сијалица? Колку ВМРО-вци се потребни за да сменат една расипана сијалица? |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лекар му вели на пациент:
- Ситуацијата ти е сериозна. Имаш тумор на мозок кој не може да се оперира. Едино ни преостанува да ти пресадиме мозок. Пациентот, прилично подисплашен, вели: - Па, добро... Ако нема друго чаре, пресадете ми мозок. - Добро, - вели лекарот - работата е ваква: моментално на лагер имаме еден мозок од шахист, и еден мозок од политичар; мозокот од шахистот кошта 5 000 евра, а мозокот од политичарот кошта 50 000 евра. - Ама, зошто толкава разлика во цената ?! - зачудено прашува пациентот. А лекарот му одговара: - Па, тој мозокот од политичарот е нов, неупотребуван ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек си оди накај дома, и крадец му става пиштол на глава и му вели:
- Дај ми ги твојте пари! - Господине, јас сум важен член на владата на РМ! - Епа во тој случај, врати ми ги парите!!! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто погребите на Грујо и на Б.Ц. ќе траат 5 саати? Еден саат ќе трае погребот, а уште 4 пати ќе ги ископаат на БИС...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |