IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2012 во 16:09
Драг ИдиВиди.Од сабајле цела ден ми стои во место,досада,мрза...надвор не се шета,не се вози по кашата што се топи сега снегот,така да решив денот да го поминам тука со тебе.
Фала богу не ми се здосадило тука со тебе и мислам дека дента ќе ми тргне некако на поарно.Утре пак многу работа ме чека и за тоа сакам денот да си го поминам во дружење и релаксација.Мило ми е што го имам твојто рамо да се потпрам тука.

Изменето од FosterThePeople - 19.Февруари.2012 во 16:22
I just wanna feel real love.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2012 во 13:21
Драг Идивиди ,

Само што се вратив од

Бев на доктор бидејки ушите ми се затнати после вчерашниот лет .........и знаеш што ?  ми дадоа 7 дена боловање додека да ми се оправат ушите бидејки не ме пуштаат да летам со затнати.  И кажи ми ти мене шо ке правам јас тие 7 дена ??????  Барем да ме пуштеа да си дојдам во Македонија тага

Ај поздрав, ке ти пишам ко ке се опраам и вратам во нормала
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 13:07
..Drag IDI VIDI.....

Mene mi se pie kafe......Mindy e daleku , a Vivi se ponasa ......

....Da te zemam tebe ...se sl*gas li да
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 17:36
Драги 
штотуку разбрав за Марта...толку се израдував еј...зракче сонце во магличест ден
и посакувам долг и среќен живот
да е здрава,жива и најубава на цел свет...мала принцеза на зрно грашоктрепкање
големо гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2012 во 15:01
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Драг идивиди,

Дефинитивно ми треба психички одмор оти преку оноа ми е дојдено од луѓе....... значи овие последниве летови како ми се погодија у пм , па и вчера сите расположени за празникот а јас во Либан со најсељандурскиот народ у светов шо постое , толку ненормален, глуп , дегенски народ немам сретнато , денов ми се упропасти скроз а расположение 0.

Него ај шо не сум спиена , туку и моиве запнале да прават муабет со мене на скајп , да се немало трпение,,, почнуваат да ме гушат , стварно не ми се прави муабет со никој, ама баш со никој.  Сега ми е јасно зошто германциве пијат апчиња за смирување , не е лошо да си купам и јас пошто ке ми се најдат за наредните летови за Пакистан и Иран ....ц  ц ц  ебати рапсоредот шо го имам на летање , помизерни држави не можеа да ми дадат болен

Ми пукна главава денеска, ни апчиња помагаат ништо, ке почнам да се дрогирам , аман веке лутина

Него ај да не те замарам Идивиди, ќе ти пишам ко ке се смирам психички , а до тогаш остани ми со здравје.

Драг ИДИВИДИ,

Mindy наша е стјуардеса ???изненадување голема насмевка плазење

SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 02:46
Драги...дојде време јас и ти да си поприкажеме малку среќа
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 03:17
Драги ..........

Многу си ми мил, жал ми е што вака излезе.
Направив се што можев и не можев. Но ти не го заслужуваш ова. Мислам дека ни јас. Да не можам да го видам тоа, да не можам да го прочитам. Не се договоривме вака... Да не го знам ... не сакам ни ти да го знаеш. Не сакам никој да знае...

Јас сум таа што сум. Едно поглавје заврши вечерва. Ти ме научи на многу работи, но не ме научи на најважното. 

Секогаш бев тука дури и кога никој не гледаше. Сите мислеа дека се откажав од тебе, а не знаеа дека те читав секој ден. Патиштата ни се разидоа вечерва засекогаш. Извини за сите напишани глупости по твоите страни. Морав.........морам.............да ти кажам ЗБОГУМ и да одлетам како птицата од кафезов.

Засекогаш........твоја......големо гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 05:24
Најдраг ИдиВиди,еве од почетокот на овој ден ми правиш друштво,и со песна и со игра и со смеа.Денов ке морам малку да те запоставам поради некои причини,ама после знам дека ми спремаш многу нови работи и нема а да не те посетам пак.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 19:12
Драги....

Посакувам таа сообраќајка пред многу години да имаше посериозни последици по мене..........не се живее веќе вака...лутина
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 23:25
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

Драги....

Посакувам таа сообраќајка пред многу години да имаше посериозни последици по мене..........не се живее веќе вака...лутина

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2012 во 14:28
Драг Идивиди... посакувам тогаш кога бев на сантим од катастрофа да ја промашев кочницата... некогаш многу посакувам... тага И јас ко бабата...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2012 во 18:40
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Драг Идивиди... посакувам тогаш кога бев на сантим од катастрофа да ја промашев кочницата... некогаш многу посакувам... тага И јас ко бабата...

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2012 во 15:16
драг Идивиди... шо му е сега па на овај над мене... ??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2012 во 23:04
Драг Идивиди...многу ме зачудија volkswagen и бабата.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.