|
Задоволни ли сте од програмите на медиуми |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаат доста заеднички работи ама сепак не ги мерев со индиските и турските.Сакав да кажам дека модата на сериите по ТВ многу брзо се менуваше.
|
||
I just wanna feel real love.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па наброј од тие ,,доста заеднички работи,, барем 3...
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега сакаш да кажеш дека напразно пишувам?!
Набројувам,иако по горе ги пишав:Дете,маж,жена,неверство.Секој филм е со иста содржина,што крајно ми оди по нерви. |
||
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме убеди, ама ајде, млад си... ... нема да те разубедувам.
|
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изразувам почит кон постариот погоре
|
||
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво е што имаш став... .......само ти требаат повеќе аргументи... да те посоветувам како постар форумски колега. |
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се предавам,победи!
|
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм...овде имало натпревар...
А сега и јас да се произнесам на темава со нескриено незадоволство. Имено и на мене ми е преку глава од серииве , без разлика дали се шпански,турски,за индиски па ич не сакам да зборам. Поквалитетно перење на мозок не е измислено,па претеризам...серија врз серија,плачки ,лигавења,никој не знае ни која му е мајка,никој не знае дали и колку деца има,аман више. Последно нешто што со внимание и апетит гледав беше Златна Бубамара,ете Сашко е мулти талентиран дечко ,со голем смисол за хумор,со слух за музика,снаодлив на сцена,спремен за одговор на скокотливи прашања...уфф изгледа на нас ни фали нешто што ќе не оттргне од секојдневието,ни фалат насмеани лица кои умешно и на свој начин знаат цела една сала да насмеат до солзи. Сашко ,остани таков ...ни требаш! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу задоволен!!!
Како и сите останати. Гледам на интернет само тоа што ми се гледа. ТВ скоро и да не вклучувам.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сум Ќе си пуштам на нет и си гледам. Селективно
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дали сум задоволен? понекогаш ми иде да си го запалам телевизорот и да се преселам во пештера, на највисоката планина...
фала му на бога што денс постои технологија што дава повеќе програми |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е!Преку глава ни се плачки и кукулелења за децата и мажевите. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Седи-единица за множина кај именките Ма и репризата од Буба Мара ќе ја гледам сега во недела Искрено ми се крева коса на глава од репризи и од вести-ретко некоја емисија да ти “легне“ на душа |
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |