|
Задоволни ли сте од програмите на медиуми |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ!
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Презадоволен...ништо не даваат......
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
воопшто не сум задоволен од било што што спаѓа во медиуми, било каде во светот, медиумите служат за пренесување на информации и настани кои не сме ги виделе, не за манипулирање со јавното мислење
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не,турски серии и ток шоуа кои не личат на ништо,вести -црна хроника...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE...voopsto...
|
||
vivi
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, задоволен сум од тоа што сум го изгледал, а не од понудата воопшто.
ПС: Пред некој ден изгледав една епизода од ,,Саваш,,, ми кажа баба ми (таа ја следи секој ден ) дека бил машински инженер, па седнав да видам како изгледа тоа кога глуми машински инженер ... и заклучив дека не глуми лошо (и другите глумци се добри), серијата е технички совршено направена, музиката одлична, само содржината ми е малку безвезе... немам намера понатаму да ја гледам (а некои велат дека била зараза), не сум уклопен.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто програма за автомобили на Алфа телевизија е насловена на англиски "Life, Аuто, Stylе" ? Зарем немаме соодветни македонски зборови ? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако кажеш „Живот, Кола, Стил„ звучи некако повеќе македонски, поселски, а во Македонија има само овци, магариња, коњски коли или некои таква асоцијација имаа(т)... а ако кажеш "Life, Аuто, Stylе" тоа звучи поамерикански, а во америка сите возат спортски cars со style Изменето од Majkl - 28.Февруари.2012 во 22:56 |
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што има задоволство од турските серии што ги даваат 24/7?
Имам приметено дека интересните јаки филм.чиња ги даваат после 12,кога ретко кој е буден за филм...катастрофа! Многу мразам оти секоја сабота и недела има репризи цел ден...па дајте бе луѓе и за другите нешто не само за децата и старите! |
||
I just wanna feel real love.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majkl, за жал така е... само има една поговорка која вели: Ако не се цениш себе си, нема никој да те цени . Нашите луѓе не ја знаат... или ја забораваат. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
додека трае системот 24/7 туркиш серии задоволство немит... ... не дека па порано имаше што да се гледа... ама откако почнаа турскиве нема спас...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Порано беа на мода шпанските,па индиските оние џаламарите што немат појма од глума(кои уште траат но се во загрозен вид),некое време беа српските и хрватските што беа така така,а сега дами и господа!!!Секоја турска глупа серија е мегахит,терахит,ултрахит,потресна...плачки,деца,мажеви швалери,швалерки....ланец на изневерувања и гугукања.Немам коментар!
|
||
I just wanna feel real love.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што имаат заедничко српските со латиноамериканските, индиските и турските серии??? Зошто ги ставаш во ист кош ?
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |