|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | |
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmrsen vic na site vreminja:
Eden chovek jadel slanina.
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedat mazohist i mazohistka i gledaat televizija.
Mazohistot veli:
- Ogladnev. Cje se pravime pashteti, ili da kupam od ducjan ?
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секретарката кон директорот:
- Шефе, новиот службеник ми рече дека косата ми мирисала убаво. - Што има лошо во тоа! - Ама… тој е џуџе |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката
ја фаќа својата 14 годишна ќерка како пуши и и вика:
- Од кога ти почна да пушиш? - Од мојот прв секс. - А кога ја изгуби невиноста? - Не знам, бев пијана. |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- f**k you!
- Што значи тоа? - Не знаеш?!? - Не, не знам, што значи? - Па... Еби се... - Што се љутиш одма, стварно не знам што значи.... |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две
пријателки разговараат:
- Вчера си купив вибратор со гаранција. - Каква гаранција? - Продавачот рече, ако случајно го изгубам, ќе дојде тој лично да сврши работа |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа?
- Сите одат, еден ебе: Сватови. - Еден оди, сите ебат: Трпе на службен пат. - Сите одат, сите ебат: Излет на синдикалци. - Сите одат, еден наебал: Погреб. - Еден ебе, сите спијат: Состанок. - Сите одат, сите наебале: Работна акција. - Еден оди, сите наебале: Контрола на УЈП. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик?? - Секако. Знае како да задоволи жена. Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика: - Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две комшивки разговараат:
- Јас и маж ми имаме Олимписки секс. - Блазе си ти, значи имаш одличен секс во животот? - Па не баш, се случува еднаш на 4 години. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома и прво нешто што направил – секс со Трпана.
- Трпе, како на француски се вика женскиот полов орган? - Мони! - А кога е малку поголема? - Моника! - А кога е како мојата? - Хармоника, п**ка ти матер! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко ја сретнал бившата женска.
- Еј здраво маче, баш вчера мислев на тебе! - Е Цветко, Цветко, не требаше да ми раскинеш, гледаш дека ти недостасувам? - Не бе, кога мислам на тебе не свршувам брзо! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја женска се враќа дома, и мајка и и вика:
- Си пушела, а? - Не бе мамо, сакаш да ти хукнам?! - Не, забриши се! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
Во спалната начекува брачен пар во кревет. Го заврзува мажот за столче, а девојката за креветот. Потоа се качува вр девојката и ја бакнува по вратот и оди во бањата. Потоа мажот и вели на жената: - Слушај жено. Овој човек е многу опасен погледни му ги алиштата со години бил во затвор. Го видов како те бакнува сигурно не осетил жена долго време. Прави како што ќе ти каже и ако бара секс не се противречи оти ќе не убие. Издржи душо, те сакам! Жената му рекла: - Извини ама не ме бакнуваше. туку ми шепнуваше на увото. Ми рече дека е геј и дека си му изгледал слатко. Ми побара вазелин и му кажав дека е во бањата. Па ти не се противречи и прави што ќе ти каже! Издржи душо, те сакам. |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |