![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 277> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=YZzIb0B4Hfg
![]() |
||
I just wanna feel real love.
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
![]() Навистина морам да бидам „ортоцентричен“ и да ти соопштам дека нашата врска веќе неколку недели е мошне болна, неподнослива и дегутантна. Никако не можам да го преџвакам и проголтам она што го изусти пред некој ден за мене. Покрај тоа секој наш бакнеж беше блиска средба со твојот кариес и тоа ме вадеше од такт, а кога ќе се случеше да ги почувствувам шуплините на твојата долна десна шестка и горна лева петка речиси да бев пред нервен напад. Исто така сто пати ти кажав да не ја наводенуваш четкичката пред да ги миеш забите и ти не ме послуша. Меѓу другото колегите ми имаат кажано дека ти отсекогаш изгледаше протрузивно покрај мене како неприродна протеза. Затоа решив да те извадам и исфрлам од својот живот. Се надевам дека забот на времето ќе те поштеди од вакви болки во иднина. ПС. Мислам дека за недела-две ќе ти се расипе и фронталниот заб на горната вилица. Погрижи се за тоа навреме. Подобро да се спречи отколку да се лечи. Впрочем тоа се однесува и за нашата врска. ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() Грк прашал Македонец: - Кај кого се падна паричката кај вас? ![]() - Kaj мене, а кај вас? ![]() - Ние нема што да ставиме!... ![]() Pozz do Mnjau... |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од Kastro - 24.Февруари.2012 во 11:04 |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Некој
овчар заспал на ливада. Се доближила некоја овца до него и почнала да му го
пуши, овчарот се разбудил и почнал: - Бегај бре овчиште… овцо… овчичке… јагне мое мало. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Оригиналното Албанско знаме во принцип бил едноглав орел меѓутоа во 1986 прелетал над Чернобил
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ма се ми стана смешно!..велат не е на арно,ама лекарите велат...здраво било!.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...pedrot!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
|
Уште се смеам на „победата„ на нашите дрва. Само тие можат да ги насмеат Македонците од срце :)
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 193194195196197 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |