IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - А што прави овој народ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што прави овој народ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 69>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 10:39

А бе паметам кога оној Гркот, дебелиот...
на еден прес кажа да у Маседониа...
ти живееле многу педери...
и коа се дигна една галама од народот...
мамичето твое, ти ќе ни кажуваш...

а сега да излезе некој...
и да каже дека у Маседониа живеат...
по 2-ца кодоши...
на еден кој е кодошен...
ќе се буни некој или јок...збунетост

Затоа секако очекувам наскоро кодошењето да стане легален и професионален спорт...
замисли оглас...
"Давам двајца  млади и перспективни кодоши...
за еден средовечен со искуство"...

па да се отвори и факултет за кодошење...
иде владина реклама на Тв и вика...
"Стани кодош, напредувај брзо во служба"...
"Професија за која нема зима - кодош"...
"Стално има работа-студирај на факултетот за кодоши"...
"Најисплатлива професија, на најдобриот факултет во Европа,
каде своето искуство ќе ви го пренесат најдобрите професори,
биди -кодош"...

а потражња за кодоши, али сакаш...
посебно у јавните служби...
и да видат тогаш оние у Шангај како се гради најбољи факултет...
е***е критериумите, Болоњски- Молоњски...

П.С. Посветено на сите кодоши...
познати и непознати...намигнување
инаку ако сум офф...
тоа е затоа што сум и леле...

Изменето од pHp - 27.Февруари.2012 во 11:19
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 13:14

...сака да снима реклами од типот:

-ти не си ти ако не си во ВМРО ДПМНЕ!.

-преминувањето во друга партија може да биде забавно!.

-партијата е движење,партијата е моќ!.

-ВМРО ДПМНЕ ..и се е можно.

-ВМРОооо..ти дава крилјаааа....да

-грабни куќа-грабни стан.

-направи го првиот чекор!.(од еднаш-ка не се биднува...голема насмевка)

и за крај..сега Миле си ги стриже другите овци и ...си живее мирно и безгрижно.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 14:52
...cheka da mu se stopli , pa da ide ....da se slika so ....spomenicite negovi ! да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 18:00
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Чита и не му се веруваизненадување
За време работа, додека во законодавниот дом се решава судбина народна пратеник пишува секси пораки! И кој е крив? Новинарот (репортерот) кој го фатил на дело. Му ја нарушил приватноста (ги читав коментарите и неможев да се изначудам) збунетост
Пратеничка посветеност: „Дали те возбудвам?“
Види богати-приватност (на сред собрание, на седница човекот (во наше време се викаше ова “го др*а) мисли на секс, се шфалерисува а крив е новинарот оти си ја врши работата, оти следи како оние кои уживаат како бубрег во лој не ја вршат работата за што се платени од државата. Ова ќе ни се случува се дотогаш до кога одиме со вакви изборни модели (во пакет добиваме разни Ѕинговци,Стојменовци, Филиповци-Додовци-идимидојди пишман аџии,  Бајрамовци со незавршено средно образование за градоначалници, Бајрамовци кои за себе сметаат дека се кокакола бренд, та и вакви кои си онанираат на сред собрание и што ли нема уште да откриеме за кој ни отишле гласовитетага)
Заедно во пакет одат овие кои собранието им е поле за швалерисување, техниката која им ја дале со неограничена сметка ја користат за пишување пораки како ќе ги онадат оние кои веројатно се “илегалки“  и оние кои барем се трудат нешто да направат -па макар во нешто и згрешили (како она мое љубимче-Тодоров).
И не треба новинарите (или опозицијата) да бара гиљотина за ваквиве мустри-треба токму таквите како Тодоров да бараат коровот да се исчисти од нивните редови оти фрлаат смрдеа, б,здотија и на нивната работа.
До каде мислат да одат ваквиве затскриени зад грбот на “коњите за работа“.
И едно и јас им се лутам на новинарите- зошто анонимно, зошто само телефонската порака. Ачик брате, ачик, со лице, да види народот за кого гласал (во пакет било позиција било опозиција), за кого одат парите (оти таа порака полна секс на сред собраниска седница) се плаќа од народни пари.
Само така ќе се знае дали оваа порака е вистинска, ќе се испери од сомнеж за шпекулации.
На потег се новинарите-со ачик, па после тие како Тодоров да им удрат клоца во газот на овие сексашите, за да не удри народот-на изборилутина

Си пишувал човекот секси пораки, па што??? Такво нешто јас да сум новинар не би го ни објавил. Но тоа е Фокус, и во недостаток на добри и издржани текстови пишуваат и вакви глупости.
А да сум на местото на пратеникот, би му отишол горе на терасата на тој бандит од рекетар кој што се нарекува божем новинар, па кога би му ја вденал една меѓу рогови не би му текнало више да шпиунира.
Ми се повраќа ( ми фали тука икончето на брза ) од вакви само наречени новинари, последна беда од човек.
И пратениците се луѓе, не се роботи, имаат свои животи, со сите мани и доблести.
Кој е фамилијарен, кој разведен, некој ваков, некој онаков.
Ама да се прави баук од една најобична работа а такви ги има илјадници случаи во МК на работните места секојдневно, е ван памет.

Ти мамамд, кажа дека си во школството ако не се лажам.
Ај кажи отворено колку од твоите колешки се швалерисуваат на работно место со колегите, а по правило работат со најосетливиот дел од нашата популација децата. Практикуваат сексуални активности, по школи, градинки итн...
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 18:12
A тој таму оди да си врши работа или да си го др*и?Знам дека и тоа спаѓа ви секојдневниот живот на еден човек ама дома во ВЦ нека го прави тоа.
Ако бил тој школуван за да дојде до тоа место,и ако има трошка свест што работи,мене слободно можете да ми ја ставите јамката околу врат!

Изменето од FosterThePeople - 25.Февруари.2012 во 18:13
I just wanna feel real love.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 18:58
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

За време работа, додека во законодавниот дом се решава судбина народна пратеник пишува секси пораки! И кој е крив? Новинарот (репортерот) кој го фатил на дело. Му ја нарушил приватноста (ги читав коментарите и неможев да се изначудам) збунетост
Види богати-приватност (на сред собрание, на седница човекот (во наше време се викаше ова “го др*а) мисли на секс, се шфалерисува а крив е новинарот оти си ја врши работата, оти следи како оние кои уживаат како бубрег во лој не ја вршат работата за што се платени од државата. Ова ќе ни се случува се дотогаш до кога одиме со вакви изборни модели (во пакет добиваме разни Ѕинговци,Стојменовци, Филиповци-Додовци-идимидојди пишман аџии,  Бајрамовци со незавршено средно образование за градоначалници, Бајрамовци кои за себе сметаат дека се кокакола бренд, та и вакви кои си онанираат на сред собрание и што ли нема уште да откриеме за кој ни отишле гласовитетага)
Заедно во пакет одат овие кои собранието им е поле за швалерисување, техниката која им ја дале со неограничена сметка ја користат за пишување пораки како ќе ги онадат оние кои веројатно се “илегалки“  и оние кои барем се трудат нешто да направат -па макар во нешто и згрешили (како она мое љубимче-Тодоров).
И не треба новинарите (или опозицијата) да бара гиљотина за ваквиве мустри-треба токму таквите како Тодоров да бараат коровот да се исчисти од нивните редови оти фрлаат смрдеа, б,здотија и на нивната работа.
И едно и јас им се лутам на новинарите- зошто анонимно, зошто само телефонската порака. Ачик брате, ачик, со лице, да види народот за кого гласал (во пакет било позиција било опозиција), за кого одат парите (оти таа порака полна секс на сред собраниска седница) се плаќа од народни пари.
Само така ќе се знае дали оваа порака е вистинска, ќе се испери од сомнеж за шпекулации.
На потег се новинарите-со ачик, па после тие како Тодоров да им удрат клоца во газот на овие сексашите, за да не удри народот-на изборилутина

Си пишувал човекот секси пораки, па што??? Такво нешто јас да сум новинар не би го ни објавил. Но тоа е Фокус, и во недостаток на добри и издржани текстови пишуваат и вакви глупости.
А да сум на местото на пратеникот, би му отишол горе на терасата на тој бандит од рекетар кој што се нарекува божем новинар, па кога би му ја вденал една меѓу рогови не би му текнало више да шпиунира.
Ми се повраќа ( ми фали тука икончето на брза ) од вакви само наречени новинари, последна беда од човек.
И пратениците се луѓе, не се роботи, имаат свои животи, со сите мани и доблести.
Ама да се прави баук од една најобична работа а такви ги има илјадници случаи во МК на работните места секојдневно, е ван памет.

Ај кажи отворено колку од твоите колешки се швалерисуваат на работно место со колегите, а по правило работат со најосетливиот дел од нашата популација децата. Практикуваат сексуални активности, по школи, градинки итн...
ме смееш со секој нов пост... сега за тебе нормално стана пратеник да се занимава со такви работи, на работно место, значи не дома, туку на работно место
воопшто не ме интересира приватниот живот на политичарите, затоа и не треба да го експонираат во собрание, а меѓудругото, и треба да ме интересира, бидејќи истиот тој е одговорен за донесување на закони, па нормално е да те интересира колку присебен и нормален човек е во приватен живот, меѓудругото, тоа помага да го разбереш озбилно кога пред тебе се појавува со идеја или пак на избори... јас вака само може да го сметам за сексуален манијак, а тоа ќе ми попречува во неговото прифаќање
да те потсетам, вака ти реагираш на било кој коментар од опозицијата, никогаш не ги коментираш нивните критики, предлози и т.н. туку нивното минато, па види сега ти каде е тука иронијата...

но таква дискусија ќе разберам, тоа што не го разбирам е тоа како воопшто ова болдираново го сметаш за оправдување?
со ова кажуваш дека е нормално еден политичар да е криминалец, ако илјадници други луѓе го прават тоа... тоа е твоето оправдување? (чисто пример давам, не биди и тука буквалист)
по исти вакви теории збореше дека несреќите нормално е да се случуваат и дека не треба ништо да се превзема околу нив... катастрофа
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 23:37

[/QUOTE]
Токму за сите оние кои се луге со сите свои доблести и маани, ова не смее да се толерира, оти ова не е маана, ова е непочитување кон првиве, кон премиерот, владата- лидер на партија, членство кое трчало за секој глас. Одбран е меѓу многумина ( кои на плеќи ги износија изборите ) да седи на тапацирка во законодавен дом-а тој како им враќа?  Додека некој се мачи, следи, реплицира, брани закони, друг задоволува свои пориви-пишува секси пораки.
Јас сум за тоа дека на таквите не им е местото во собрание, ма не им е местото ни на листа,  ни во партија.
Широко му поле-нека пишува пораки ама од свој мобилен, во слободното време, во своја приватна фирма, не во собрание.
Околу она во образование- па ако има такви (кои за време на час оставаат деца сами и се швалерисуваат) зарем некој смета дека треба да поминат неказането, дека треба да останат во просвета?

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2012 во 23:42
....zar, na nego najde da mu ...kazuvash?!изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 00:13
Овој народ сега малку по малку почна да се свестува.
I just wanna feel real love.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 11:09

Околу она во образование- па ако има такви (кои за време на час оставаат деца сами и се швалерисуваат) зарем некој смета дека треба да поминат неказането, дека треба да останат во просвета?

Дали има такви???? Па зар си веруваш самата на своите зборови кога божем наивно прашуваш дали има такви.

Еве јас ќе ти кажам, нема државна институција во МК ( и не само во МК, туку и во цел свет ), кај што нема швалерај. 
Ни собранието не е исклучок, напротив, таму кај што има сконцентрирано поголема моќ и швалерајот е поголем.

А овде ме фаќа смеа од поединци, дежурни чувари на моралот, кои толку потресени ми изгледаат а бе мислиш атомска паднала некаде.

Ај секој нека си признае искрено на себе, не мора јавно, да не имало некад нешто слично и во нашите животи како овој на пратеникот што се "возбудва" на нашите работни места, или макар само и сме посакале нешто слично!!!???

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 11:39
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

ме смееш со секој нов пост... сега за тебе нормално стана пратеник да се занимава со такви работи, на работно место, значи не дома, туку на работно место
воопшто не ме интересира приватниот живот на политичарите, затоа и не треба да го експонираат во собрание, а меѓудругото, и треба да ме интересира, бидејќи истиот тој е одговорен за донесување на закони, па нормално е да те интересира колку присебен и нормален човек е во приватен живот, меѓудругото, тоа помага да го разбереш озбилно кога пред тебе се појавува со идеја или пак на избори... јас вака само може да го сметам за сексуален манијак, а тоа ќе ми попречува во неговото прифаќање
да те потсетам, вака ти реагираш на било кој коментар од опозицијата, никогаш не ги коментираш нивните критики, предлози и т.н. туку нивното минато, па види сега ти каде е тука иронијата...

но таква дискусија ќе разберам, тоа што не го разбирам е тоа како воопшто ова болдираново го сметаш за оправдување?
со ова кажуваш дека е нормално еден политичар да е криминалец, ако илјадници други луѓе го прават тоа... тоа е твоето оправдување? (чисто пример давам, не биди и тука буквалист)
по исти вакви теории збореше дека несреќите нормално е да се случуваат и дека не треба ништо да се превзема околу нив... катастрофа

дали те смеам тоа е небитна работа, 

Не станало сега за мене нормално тоа што пратеникот пишувал такви пораки на своето работно место, одувек било нормално, и не само во овој случај со пратеникот, него и со секој еден човек.
Сексот постои од кога постои и човештвото ( ако не си знаел ), и се практикува секаде ( во шуми, на море, паркови, коли, дома, канцеларии, авиони, бродови итн...

Како и поголемиот број луѓе така и пратениците не се имуни на такви активности, некој повеќе некој помалку.

Тоа што некој експонирал ( а не се експонирал туку на најподол начин е шпиуниран ) сексуална активност ( пишувал пораки ) на своето работно место не го прави сексуален манијак како што ти тврдиш и е далеку од здрав разум некој да тврди вакво нешто.

За такви работи, не окривувам никого, без разлика од која партија е, едноставно тоа си е негова приватна работа, и не ме интересира кој со кого се швалерисува.

Можам само да го оценам дотичниот колку допринел за државата во дискусиите во собрание, за колку закони поднел предлози, на кој начин дискутира итн...
Според мене тоа е мерилото да се оценува некој политичар, а не за тоа какви пораки праќа кон швалерката во работно време.

Берлускони пердашеше и мува у лет, па народот на Италија си го бираше на неколку избори по ред, значи не ти држат вода твоиве муабети.

П.С. Или пак можеби ќе беше поарно да го фатеа како се педерише со некого, а!!!?????

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 12:33

па што?
па ништо,освен што ние обичните смртници одделуваме добар дел од нашата заработка за тие сексуално исфрустрирани магариња да земат дебела плата ЗА ДА СРАБОТАТ НЕШТО ДОБРО ЗА НАС И ДРЖАВАТА...а не да манијачат по телефони на работно место.
ама пошто тебе тоа ти е нормално веројатно и ти го упражњаваш истото во работно време НА РАБОТНО МЕСТО...
за секој нормален човек ова е недолично,освен за оние како тебе кои за секоја глупоштина наоѓаат оправдување
веројатно и едноминутното молчење и палењето свеќи на говорница од оној вашиот е исто така ок,иако досега човекот не кажа ниту еден збор за она што му даваме плата и за она што е донесен од јабана...
а недостаток на добри и издржани текстови НЕМА ,зашто сме во недостаток на добри и издржани работи кои требаа да ни се случуваат,требаше да ни ги донесе владата за подобрување на животот во оваа држава воопшто,е затоа новинарите се занимаваат со тоа што се занимаваат
и да,и тие се луѓе со сите свои мани и доблести како нас,имаат и свои животи ама тоа се прави НАДВОР ОД КАНЦЕЛАРИЈА ИЛИ ОД РАБОТНО МЕСТО
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 15:37

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

дали те смеам тоа е небитна работа, 

Не станало сега за мене нормално тоа што пратеникот пишувал такви пораки на своето работно место, одувек било нормално, и не само во овој случај со пратеникот, него и со секој еден човек.
Сексот постои од кога постои и човештвото ( ако не си знаел ), и се практикува секаде ( во шуми, на море, паркови, коли, дома, канцеларии, авиони, бродови итн...

Како и поголемиот број луѓе така и пратениците не се имуни на такви активности, некој повеќе некој помалку.

Тоа што некој експонирал ( а не се експонирал туку на најподол начин е шпиуниран ) сексуална активност ( пишувал пораки ) на своето работно место не го прави сексуален манијак како што ти тврдиш и е далеку од здрав разум некој да тврди вакво нешто.

За такви работи, не окривувам никого, без разлика од која партија е, едноставно тоа си е негова приватна работа, и не ме интересира кој со кого се швалерисува.

Можам само да го оценам дотичниот колку допринел за државата во дискусиите во собрание, за колку закони поднел предлози, на кој начин дискутира итн...
Според мене тоа е мерилото да се оценува некој политичар, а не за тоа какви пораки праќа кон швалерката во работно време.

Берлускони пердашеше и мува у лет, па народот на Италија си го бираше на неколку избори по ред, значи не ти држат вода твоиве муабети.

П.С. Или пак можеби ќе беше поарно да го фатеа како се педерише со некого, а!!!?????

види вака, ако не сакаш да разбереш едноставно нешто, не намеравам да расправам тука во празно, ти дадов убаво пример за тоа како ти коментираш следејќи вакви појави кога се работи за други луѓе...
тоа што Берлускони го правел истото и не знам уште таму кој друг, не го прави тоа нормално и оправдано, туку само широко распространето... и Берлускони, никој не го сфаќа како озбилен политичар и мислам дека нема ни 2% луѓе на земјава кои ја следат неговата политика баш поради такви глупости...
меѓудругото викаш дека политичар се цени според други вредности, тогаш според што треба да го ценам јас дотичниот пратеник? со што се докажал како достоен политичар?... токму тука е фрустрацијата, како да го оценувам како политичар ако во собрание оди и учествува, за да се занимава со своите лични сексуални проблеми?
ако не сакаш да го разбереш дадениоит пример, ќе ти дадам друг

и ти сметаш дека хомосексуалците се нешто ненормално и недозволиво, но сепак во светот ги има во огромен број... како аргумент на тоа, дали јас треба да кажам дека тоа е нормално бидејќи постоеле насекаде???
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2012 во 17:35

вообичаено....не прави ама баш ништо.....освен што кажува кој е прав кој крив..кој направил она кој ова...некој оправдува работи кои не се за оправдување....некој велича работи кои и не се баш за величење........некој се жали каква е оваа влада, а на секои избори вика...е не одам .....не гласам....и после цацко му е крив...зошто баш такви како него има доволен број за да сменат нешто....но истите сакаат    да расправаат за политика ....истите сакаат секогаш да бидат во право за се..... дури и кога ке кажат  апсолутна глупост....изненадување...сакаат во се да измешаат  политика....... и така тоа се прави на работа...по  скоро сите кафулиња.....во кафани....на гости....(нормално ако нема некоја" мега  популарна "турска серија во моментот се разбира.....тогаш е неверојатна тишина......)........и еве на крај .....го има истото дури и на форум....

Изменето од gazela - 26.Февруари.2012 во 19:47
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.