|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 62> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефот прима плавуша за чистачка и веднаш и дава задача:
- Измијте го подот во лифтот!!!! Плавушата: - А шефе, само на овој спрат или на сите? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две
плавуши се тушираат и едната и вика на другата:
- Ај подај ми го оној шампон. - Па имаш шампон до тебе. - Па да, али на него пишува за сува коса, а мојата е мокра |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која
е разликата меѓу плавуша и сијалица?
- Сијалицата е попаметна, ама плавушата полесно се пали |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша
оди во WC, ги гледа вратите и влага во машкото. Дошол менаџерот и и вика:
- Зошто си во машкото WC? - Па на вратата има човек со фустан и човек со пантолони, а јас никогаш не носам фустан |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две
плавуши се возат низ град и бараат паркинг, едната ја прашува другата:
- Како да спречам пајак да ми ја земе колата? - Па згази го со нога |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на доктор:
П: - Докторе помогнете ми, ме касна пчела! Д: - Ништо страшно, сега ќе намачкам... П: - Но како ќе ја фатите. Пчелата сигурно отиде некаде далеку! Д: - Неее, ќе намачкам на местото каде ве касна. П: - Аааа. Во паркот на една клупа. Д (налутено): - Ќе го намачкам тој дел од телото каде ве касна и ќе ви помине! П: - Така кажете докторе. Пчелата ме касна на лактот на раката. Уф колку ме боли! Д: - Која точно? П (невино): - Од кај да знам, за мене сите пчели се исти.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е брадавица на задник на плавуша ? Тумор на мозок. |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто се вицовите за плавуши многу едноставни ? За да можат црнките да ги разберат. |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша фрла часовник од зграда ? За да види како лета времето. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши се шетаат во парк и едната и вика на другата: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата меѓу фрижидер и плавуша?
- Фрижидерот не се буни кога ќе го извадиш колбасот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е лезбејка плавуша?
- Штета! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша додека се сонча не се смее?
- Се плаши да не и поцрнат забите. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- Денес бев со дечко ми во ресторан и јадев шпагети. - Со што? - Со лажица, се разбира. |
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |