|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 295> |
Автор | ||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многумина од населението (меѓу кои и јас) за парламентарциве би дале оцена 1 (еден). А за просекот да биде 3 ... некои требале да дадат оцена 5! Зарем има такви? |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislish nema ,a?....toa sigurno onie zakuravenite (v)mOro-ni ,....odgovarale!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од трите власти, Парламентов ми е нај апсуреден (да не речам - одвратен)!
??? Апсурдноста ја гледам во тоталното отстапување од неговите основни функции и потпаѓање под влијание на лидерите на мнозинската партија (коалиција). Тоа е збирштина од без’рбетни суштества кои, само за да стекнат материјална корист, цело време само аминуваат на сопствените лидери. Независно дали се од власта или од опозицијата. Сите се исти. Нема некој кој би се спротивставил на лидерот и би прифатил став (предлог, амандман, закон ...) од спротивната страна. (Се прашувам како може секогаш само еден да е во право?!) За сегашниот начин на работење доволно би биле во Парламентот да има само десетина пратеници. Од секоја партија по еден. И така - и така сите зборуваат како еден, и претставуваат ставови само на еден! Но, наместо да се намалуваат, тие се зголемија на 123 лежилебовци! |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100% во право. И би додала -а зошто па и толку партии-кога се раздружуваат, па пак се здружуваат Марјан му откажа “љубов” на ЉубчоНека има една, ај 2, позиција и опозиција |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha,...jas toa ushte kojznae od koga go vikam!
...koj tashak tuka da gi ima 123 parlamentarski leshibari,...koga , na primer,...edna slovenija so ist broj na ziteli ,...ima samo 90,....isto , mislam, deka i izrael ima pomalku od tuka a e,...so tri ipol pati povekje naselenie!! .......a, ovoj narod ,...dosega ne sum prochital nekade , da se pobuni deka premnogu se namnozeni tie goveda,...vo ovaa zemja! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кутрички, богатството и моменталната моќ не ги прави господа, напротив остануваат она што си биле
Македонски политичари и јавни личности купувале фалс-вијагра на црно? |
||
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи, не била само политиката подрачје во кое „потфрлуваат“?! |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
цццц..водејки грижа за другите, очигледно заборавил за себе
Скандалозно: Воислав Зафировски немал анкетен лист |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто веќе ништо не ме изненадува на нашата политичка сцена? Уствари не ме изненадува од многу одамна... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека навистина е време некои работи да ги расчистиме...
тргнувајќи од впечатокот за тоа како гледаат на ситуацијата во Македонија ни наша, Меси а верувам и повеќето од дијаспората ... што би рекле кочи малку, полека...
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да му сториме абер на човеков да не се мачи, а и да не трпи градоначалничката функција, дека кај нас има куп писмени состави, па да си препише една
Бајрам јуниор се спремал за писмена по македонски? |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se sluchuva koga sekoj eden dojde na pozicija vo ova vreme. Spored mene, golem sram za zemjata e da imame gradonachalnik so osnovno obrazovanie, pa makar i na nekoja romska opshtina.
Golem broj organizacii i nevladini institucii stipendiraat iskluchivo Romi za da mozat da zavrshat visoko obrazovanie. Pri site tie povolnosti, gradonachalnik so osnovno e golem sram!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..зошто срам,па како мене ме спремат за кандидат за следниве избори а имам само сТредно. ..а може ме маткаат,сакаат министер да бидам,сепак 4-5 години плус за едно скалило е многу.Нели? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sredno obrazovanie imaat mnozinstvoto od zitelite na Makedonija. Pred se, bi rekla deka e sramota da nemash sredno obrazovanie na tie godini kako Bajram junior. Da ne go napravea zadolzitelno, chovekot kje si ostaneshe so osnovno! :))Изменето од evangeline - 07.Април.2012 во 12:28 |
||
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |