|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 215216217218219 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко мртов пијан вози обратно во еднонасочна улица. Го сопира
полицаец. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како скржавите луѓе ги хранат своите деца? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Станува
човек сабајле во паника, доцни на работа. Набрзинка тркнува до кола, сфаќа дека
му ја украле. Зема такси, оди на работа ама предоцна – шефот му вика дека поради
доцнењето добива отказ. Се враќа дома, ја начекува жената со друг. Решава да се
самоубие. Таман да рипне од мост, слуша глас:
- Синко, што планираш да правиш? Се врти, го гледа Дедо Мраз. - Да се убијам, доста ми е од се. - Не е убаво тоа. Јас сум Дедо Мраз и можам да ти исполнам три желби. - Сакам! Прво, да ме вратиш на работа. - Средено. - Да ја најдам колата. - Средено. - Да можам да и простам на жена ми. - Средено, само што ќе се вратиш дома, ќе те моли. - Фала ти најмногу на свет. - Нема проблем, само… бидејќи ти исполнив три желби, сакам и ти мене да ми исполниш барем една. - Кажи, која било. - Да попушиш. Клекнува, завршува работа. Дедо Мраз, закопчувајќи си ги панталоните, го прашува? - Добро синко, а колку години имаш ти? - 35. - И уште веруваш во Дедо Мраз? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го
прашуваат Рамче:
- Што мислите за стерилизација на уличните кучиња? - Така е, на сите кучиња треба да му се извадат забите. - Ама знаете, не е стерилизација тоа… - А, мор па ти пак сеа, кучето нема да ме еби, че ме касни! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Цветко во сендвичара и им вика: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек
фаќа златна риба и оваа му вели:
- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа. - Добро, Прво сакам да ја имам најголемата куќа на светот Рибава му дава палата, а на комшијата дупло поголема од неговата. - Второ сакам најбрзата кола на светот. Рибава му дава ферари, а на комшијата некоја од иднината дупло побрза од оваа. - Трето сакам едно јајце да ми отпадне. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што
е цигара?
- Цигара е смелен тутун завиткан во хартија, каде на едната страна има огин, а на другата будала. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Шар планина живеел еден многу стар говедар. На 120-тиот роденден отишла една новинарка да нарави репортажа за неговиот живот:
- Дедо, кој е рецептот за долг живот? - Две работи се основата за долг живот: едната е што јадам здрава храна и дишам чист воздух, а другата е што веќе 100 години јас им кажувам на говедата што да прават, а не тие мене.... |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што кажува сопственик на кладилница кога ќе се разбуди сабајле?
- Не дај Боже на никого. |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како
циган прави триатлон?
- Оди пеш до реката, ќе се избања, ќе украде точак и си ќе си иде дома |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брак
е врска каде една особа е секогаш во право, а другата е маж
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На огласна табла во Хидрометеоролошкиот завод биле запишани податоци за паднатиот снег:
- Пелистер: 18см – кашест. - Шапка: 32см – влажен. - Маврово: 26см – сув. Дошол Цветко и со креда допишал: - Цветко: 21см – тврд |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две муви се частат г*мна во ресторан и келнерот ја прашува едната:
Дали вашите г*мна ги сакате со лук,госпоѓо? А таа: -Не не,не со лук,многу ќе мирисам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди
Цветко во пекара и бара леб. Пекарот му вика:
- Црн или бел? - Сеедно, не сум јас расист |
|
Внеси реплика | страница <1 215216217218219 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |