|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <12345 41> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а и најчесто мењаат концепт, за да не им влезе човек во шемата! сега удрија на земјоделие, нон стоп тоа па тоа!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa izlegoa i Sitel , Kanal 5 i obicnata Mrtv ama toa bese kratko a A1 e so dosta dobar signal (zboram za satelitski programi)
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 vsushnost blage veze nema so TV............... Kako shto e i podolu iskomentirano, deka A1 ja drzhat samo seriite i vestite, se dodeka Biljana Sekulovska ne se pojavuva vo niv............... neli!??!?
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така... Апсолутно се согласувам со те*е kroki... Само Билјана Секуловска да ја нема... тоа чудно суштество чита вести ’ко retard- oт да и’ е заглавен... ужас... за A1.... катастрофа..........
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чудно е како само нејзе сте и го запамтиле името. значи остава впечаток, лош или добар, сте ја забележале. а тоа нејзе и е битно.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доги, и на многу други новинари сме им ги запомниле имињата, амасекојпат се коментираат дијаметралностите затоа што средината е просечна, инертна и неинтересна. Жално е што некој привлекува внимание со војот аматеризам! |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nikogas nema da ja pokanam biljana sekuloska da izlezime
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas napolno se soglasuvam so tebe, po povod toa morbidno sushtestvo............ Bozhe Gospode, zarem nema nekoj da i kazhe deka e SUCKS!!!!............ AMA MORA DA PRIZNAAM DEKA JA BIVA ZA CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ona samo za crna hronka e!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Kroki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zatoa shto i samata e CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 TV mi stana najodvratna televizija.Koga da smenam program ja gledam Suzana Turundzieva.Kako da ja ima okupirano A1 televizijata, strasno me nervira ovaa tipka:(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Che Guevara
Нов член Регистриран: 06.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na a1 si gi gledam samo Charmed iako poslednive dve nedeli i od niv propustiv mnogu. PS: I nindza zelki
|
|
Hasta la victoria siempre!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi na koja kablovska si, posto gi nema veke oddamna.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam jas takva satelitska so kartica, a na kablovska gi nema veke, ke treba kaj tebe da dojdam da gledam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |