|
Зумба! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее што ќе ти е па тебе ... треба ти само добар инструктор Иначе добра е зумбата пробај
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno kje probam so instruktor hahahaha
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
викторија еве нешто само за тебе надам се ќе ти се допадне
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesna koreografija i vaka ako prodolzhish da mi gi prakjash... nema potreba od instruktor.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема подобар инструктор него самата себе да си нели |
|
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлична тема баш се мислев што да почнам да вежбам и ова ми се гледа баш интересно.
Си вежбаш со музиче, уживанција. Туку Санти нема ли некое клипче за почетници да ги научиме првен основните чекори, па потоа да денсаме побрзо Последниов клип не ми е некако за тука, повеќе ми одговара онаа латиноамериканска музика Само што ги гледаш како играат и ја слушаш музиката добиваш желба да заиграш со нив, пре преубаво Изменето од Schatzii7 - 04.Февруари.2012 во 21:00 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Да баш е интересно Шац и одговара латино музика
Мислам дека ова видео е најдобро за основните чекори па кога тие се знаат секој/а сам/а може да си прави кореографија , нормално ако вежба т.е. денса дома Повели Шац Изменето од Santijago - 07.Февруари.2012 во 20:09 |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лајт онака....за инспирација
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |