|
Ватерполо |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се разбирам многу у овај спорт, ама не се брка резултат у последна минута
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгубивме 10:8
а водевме три разлика некој период и имаа шанси да победат |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонската ватерполо репрезентација го потврди учеството на олимписките квалификации, откако за настап во Едмонтон (Канада) се откажа Нов Зеланд.Квалификациите ќе сe одржат од 1-ви до 8-ми април, а извлекувањето на групите ќе биде на 19. февруари во Лондон. Македонија ќе биде рангирана во шестиот шешир. Пласман на квалификациите од Европското првенство во Ајндховен, од Европа изборија репрезентациите на Црна Гора, Германија, Грција, Шпанија и Романија. На квалификациите ќе учествуваат уште: Канада (домаќин), Бразил и Куба од Пан-Американските игри и Кина и Јапонија од Азиските игри. Место на квалификациите добија и Холандија и Македонија по отказот на други репрезентации. На олимписките квалификации ќе настапат 12 репрезентации, а пласман на Олимписките игри во Лондон ќе изборат четирите првопласирани. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci imame okolu 2 meseci da pustime ponekoja ajkula u bazenive kade sto igraat igracive na drugite reprezentacii... moze i krokodili, seedno, nesho da zavrsi rabota...
|
|
Incredible Blue
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИЗВЛЕЧЕНИ ГРУПИТЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИСКИОТ ТУРНИР ВО ЕДМОНТОНВчера 19.02. во Лондон, Велика Британија, беа извлечени групите за квалификациониот турнир за Олимписките игри во 2012, кој ќе се одржи во Едмонтон, Канада од 01-08 Април.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jbg...
Obicno ne sum pesimist, ama kako izgleda grupava u koja sto sme, definitivno kje ni treba zasiluvanje... Idealen sostav za VTORO mesto na kvalifikaciive bi bil: 1. Oktopodic (golman) 2. Ajkulic (levo krilo) 3. Orkic (lev drajver) 4. Delfinovic (centar) 5. Morzovski (sidras) 6. Krokodilic (desen drajver) 7. Fokic (desno krilo) |
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |