|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neprecizno ja postavuva zadacata tvoj chacha
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
avtotobusi????
4 pati povekje trgna kon aerodrom oti e 2 pati poblisku do aerodrom stanicata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogash ne mi bila matematikata silna strana... mozhebi zatoa shto nikogash ne me interesirala.
Ama zatoa sobrav hrabrost da postavam eden problem do onie koi navistina vladeat so nea: Eden selanin umrel i ostavil sedumnaeset ovci... i tri sina. Vo testamentot, onaka neobrazuvan, navel deka po negovata smrt ovcite treba da se podelat vaka - polovinata da mu se dadat na najstariot sin, edna tretina na vtoriot sin i edna devetina na najmladiot sin. Sinovite pochale da se umat kako da go napravat toa... Koj kje im pomogne? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemo stado majkata
so ogled na to sto polovina, tretina i devetina na 17 ne e cel broj, a sinovite najverovatno treba zivi (celi) ovci da si podelat ) go barame prviot pogolem od 17 zaednicki sodrzatel na 2,3 i 9, a toa e 18. od tuka: 2/18=9; 3/18=6 i 9/18=2 -prviot sin ke zeme 9 ovci, -vtoriot, 6 ovci i -tretiot sin ke zeme 2 ovci. 9+6+2=17, taman |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patem ovco meso i nesakam bash mnogu, ama od sirenjeto moze da mi dadat za pomoshta
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imash chista petka!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај мене математика јок никогаш неможе и нема да биде супер (мојот стил на живот)
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poraka prazna pod kazna
Изменето од dobrilcho - 30.Мај.2011 во 23:24 |
|
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poraka prazna pod kazna
Изменето од dobrilcho - 30.Мај.2011 во 23:24 |
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site prirodni broevi se compoziti zapishlivi kako proizvod na unitarni razliki
https://sites.google.com/site/dedanoesmadmatica/home/eden_the_only_prime/eden_the_only_prime.pdf samo 1 e suprime prajmot Изменето од dedanoe - 13.Декември.2011 во 23:33 |
|
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hitno mi treba za fevruarska sesija RESENI PRIMERI OD ISPITNI ZADACI PO MATENATIKA NA FARMACIJA. P L I ZZZZZZ!!!!
Ve molam kazete mi nekoj link! |
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konechno reshenie na petostepenite polinomi
https://sites.google.com/site/dedanoesmadmatica/home/quintic_polynomials/quintics_trigonometry.pdf reshenijata se 5 parametarski funkcii zavisni od 4 slobodni parametri. |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum dudule po matematika....i osnovnite operacii sum gi zaboravil a,osobeno ako se so broevi pogolemi od edna cifra.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |