|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ме нервира кога ќе ми кажат како не слушаш турбо кога у кафана влагаш и сите песни ги знаеш
1. во кафана (биртија) ништо друго не пуштаат, а после 100 одења, ќе научиш, па дури ни после 100 пати не ги знам ко што треба, само lipsync правам 2. не можеш во друштво што е спремно да се качува по маси ти да седиш со скрстени раце, да ќутиш и да не реагираш (тоа го правам во дискотеки) 3. во кафана не може да ме види некој, а да не сум тиква напраен, а кога си тиква напраен, последно нешто што ти е важно е тоа што свири у позадина 4. никогаш не сум бил обожавател на кафани, ги сакам поради ефтиниот легален алкохол и храна и друштвото кое секогаш ме терало накај такви простори... а турбофолкот никогаш нема да го слушам како рекреација, ниту пак ќе ја почитувам културата позади него, едноставно одвратно и одбивно ми е се што е турбо, и музиката, и луѓето кои ја слушаат и водат таков тв пинк живот... патем, џамиине што урлаат секој ден на факултет кога одам, ми се попријатни за слушање... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
турбофолкот никогаш нема да го слушам како рекреација, ниту пак ќе ја
почитувам културата позади него, едноставно одвратно и одбивно ми е се
што е турбо, и музиката, и луѓето кои ја слушаат и водат таков тв пинк
живот...
патем, џамиине што урлаат секој ден на факултет кога одам, ми се попријатни за слушање... е брате мизерија невидена................ |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку е само ова жива вистина |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уживам во тој стил музика
|
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се гледа...
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја слушам само одредени поеди уметници Па и така не може да се каже дека сум љубител на турбо фолк , пошо и ја мразам некои тресалици во минич и слични такви Ама за некои нешта ќе речам дека вредат
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи види сега...
секоја добра забава започнува со било каков тип на музика... и на крај завршува со Цеца... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ми се пие сега ....
...Зар никог нема да ми дода нож да се избодем ... ...Зар никог нема да ми каже....губи се одавде... ...Хеј шта је мени , што ја идем увјек другој жени... Док ја у кафане пијем друже |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е вакви екстремности не слушам |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех тие времиња , недостаје ми
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи ... Коа ја слушнам Цеца расипе ми се сето расположение
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a rakiju volis da pijes.....
|
|
vivi
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ја ја ... волим
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |