|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 261> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...Што вино ќе да беше ова,од пола чаша све ми се врти,нозе ми се тресат...друго што ми се прави не ви кажувам.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти се оди у wc ?
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...секое ли вино има вакво безобразно дејство?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ne ke da e wc problem ., vinoto ima i drugi poblagoprijatni senzacii
i ., pozdrav do.. pHp, Mindy, Boogie, babam bitola, gazela,., iPS bolje da napushtam teren ., inaku ke padne ushte nekoja zelena Изменето од pajser - 05.Јануари.2012 во 13:51 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...Дали си сама сега?
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prashuvam....zoshto ne me zemala i mene sestra mi....bar ke me oraspolozeshe toa vinceto |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman php da zadocneshe barem sekunda dve
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сп...зар не знаат дека морам насамо да си дојдам на себе ,па да си одам дома?
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги запалија ли коледарските огнови?
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...кај е човеков да ме насмее??? шо фино ме расположи прееска
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sp...Koj ke vari kafe
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp.. kaj li da go serviram kafevo???
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Автомобилите марка "крајслер" кои се од америкнаско производство се
покажаа како доста неадкватни за македонските услови а кога згора на се
ќе се ставата и годишните трошоци од околу 6000 евра по возило и
големата потрошувачка на гориво, причината е јасна.( Полицијата ќе ги менува крајслерите м.з)
СП...Добро бре ремонт да не ги прават секоја година па 6000 е трошоци годишно??? |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...Kade li zivee gonzo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |