|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozhavam turbo beee sekogash koga e prisuten okolinata e kalabalak ne se znajt koj jadi koj pijet......
|
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе морате да се дрогирате, баталете ги сељачките дроги ко турбофолк и хероин. Шмркајте бело!
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во турбофолкот можите да најдите поквалитетни музики отколку во електронската музика!
Зато мирни сите |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano do nekaden mozev da istrpam turbo folk...sega veke neee
nema sansi.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, бар се употребуваат инструменти... посебно од балканов, со што се афирмира и зајакнува нашиот, нели, балкански идентитет... Турбо, техно,м рап -све едно та исто. Инаку, од турбофолкерите, најомилен ми е Аца Лукас. Рокер у душа. Цвикер у падежи. Аца Лукас -Лична Карта Најак ми е бугарскиот. Преслава - (незнам како се чита 1) Андреа и Галена -(незнам како се чита 2) Ѕверки! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бре и цели цистерни алкохол пијам кога го слушам |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Tonte
Нов член Регистриран: 20.Јули.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ!
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ајде сите викате не, а за Нова Година и свадби сите на маса и полни грла со Аца Лукас, оној слепиот како се викаше, Цеца и остали.
Не го слушам, ама да се трескам од земја демек "АУУУУУ НЕЕЕЕЕЕ, АБЕ КАКО" па и не баш. Сум знаел многу добро да одлепам на турбо за Нови Години и свадби и многу добро сум си прошол. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дома никогаш ама никогаш не пуштам турбо фолк... ама никогаш. Кога излегувам не одам на места каде што има турбо фолк... ама никогаш.
Друга е причата кога некому му е роденден или слава итн... тоа не значи дека треба да бидам намќор и да си поминам грдо зашто има пуштено турбо фолк, ама ако заиграм на нешто поразлично од тоа што го слушам не ме прави со повеќе почит кон музиката сигурно. Ми игра на нерви турбо фолкот... мислам стварно, онака како лагано ми ги гази тоа нервите, па поготово ако е ко сега пред добивање... лксдјлфјсд,схзјсхкланц |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе да !!!
|
|
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne niKaKo
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РеспекАт за Царот
Е на последната песна кревам на екс
|
|
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоо царе Santijago....ни ја не слушам ваква музика, посебно ако не ми е пуштена http://www.youtube.com/watch?v=WvW9jSKbYDQ |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |