![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 122> |
Автор | |||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
нема ....ти па толку многу се плашиш
![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Не бе прима, туку жените ми се некако понестабилни ![]() Треба цврста рака за тоа
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Абе нема да плаќаме... ![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
ај мор ела ![]() ![]() |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
а ние демек ептен нежни ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Ninja 35, najseriozno odlichna ti e idejata.
![]() Kako shto se organiziraa chlenovite na sedenka vo pabot, organiziraj edno sobiranje na Kamnik za site onie koi se interesiraat za boevo gagjanje so pishtoli i pushki. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Санти...досега сум обучил еден куп луѓе...и да ти кажам искрено, женските многу подобро сфаќаат од машките....
незнам дали е тоа така оти машките секогаш се правиме дека разбираме се и гледаме многу филмови ама женските се далеку повнимателни и по се држат до правилата и она што им го кажуваш...барем за гаѓањето.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Никогаш не одбивам гаѓање.... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Нинџа а да ти ја пратам јас Бела на тебе? Профи да ми ја направиш
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ѕирни кај мене на ФБ, и одбери од тоа арсеналот....
![]() само после немој да ми бараш и панцир... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Седи мирен примо,грешка си
![]() Ама ми се сипаа двајцава,као се вадам на тоа..ај ќе си платам
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Dobro, na sanja-a mozhesh da i dadesh i dodatni chasovi na drzhenje pishtol. ![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() мене основата ми треба само... ![]() Изменето од sanja-a - 02.Јануари.2012 во 23:46 |
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() Тешко на мажите...со жените што ќе ги обучи Нинџа....да дува и да бега човек
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |