|
Кога последен пат се опијанивте? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У Средата кога ја тепавме Литванија ќор се напрајв
|
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred tri i pol meseci zelka storena se napraviv
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се сеќавам,кога беше тоа
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста долго поминало од 30ти април 2010.Затоа утре од по сабајле до 5-6 саат изутрина до другиден ќе крепам налево или надесно
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mal apdejt ...pred pet i pol godini... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У градинка... кога ни` даваа од оние Краш бонбоните... Шери... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За стара нова...
и ми се закачи тоа келнерката... ме знаела од некаде... уствари од некоја друга кафана... сум одел таму порано... а ја... бела мачка пред очи не гледам... и договорив нешто... немам поим што, знам само дека келнерката беше прекрасна... утредента вика другарчето... а бе ти слеп да не си, со неа ли најде... јебига, у мрак сите мачки се исти... а да, јебеш ти машко што не пие... или лаже или е педер... Изменето од којсумјас - 06.Февруари.2012 во 19:05 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРед месец дена... јако се опијанив... и више никад.. почнав многу да се глупирам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е денес т.е. вечер се пијанам ... само на добра музика ... нешо као ова .... па и да нема таква музика
Све сам ти дао у овом свету страдања ... све сам ти дао и просјак посто ... Ѕвер |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоооо царе !!!! ми ја напраи вечерта
.....сипај(коњак) нек боли још јачеееее..!!! |
|
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера вечерта за Велигден. Бев во таа состојба, што неможев ни вратата да ја отворам шо се вика .
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летва чоек ?
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу одамна..ни јас не памтам
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |