|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 69> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e rabotata da se sporeduvas so drugite...
treba sekoj za sebe da si gleda...
a baska sekogas treba da se sporedime so podobrite...pa da vidime do kaj sme stignale so nasata svest i kolkav e nasiot kapacitet...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amin !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ни фали бе, арни сме си. Само малку култура повеќе ни треба, поголема верба во себе и себепочитување.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е забавно да се печат волови на ражен Најавената новогодишна прослава во Драчево со прасиња и волови на ражен, изреволтира многу граѓани, но и здруженија, кои се јавија со реакции. Некои со писмени реакции, а други со официјални соопштенија. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- мрш мори таму.Па штом ти смета седи си дома и си јади посно кисело зеле |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека ќе одам во Драчево...
чисто да видам како ќе биде... и после секој кај сака... и слушај ова човече... било варварски... а да ја прашаме Анета М. од Карпош... што мисли месото што го купува од месара дека расте на дрво... а бе ајде... а и онака не сметат за варвари... на кој не му е забавно... нека оди на плоштад... и нека скока во ритамот на петардите... само оној Војо Стојановски кој мириса на нафталин ми мати вода... ама како и да е... |
|
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека е варварски кога се слави новагодина на датум заедно со новокалендарците и безбожниците. А и начинот на славење е малку со крвна жртва... Во најголемиот христијански пост овие хулат на Бог.Можеби некој незнае дека прави зло , но некои знаат и го прават тоа.
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
правоверниот ја кажи на кој датум да се слави Нова година ?
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што прави овој народ?
Kako i sekoj drug narod, kako polesno i poudobno da si go mine zhivotot. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој народ голем верник ќе се испонајаде, нарочно од прасињата и воловите а и ќе се препие...Се разбира купени од народни пари...а само за неверниците...верниците СИ ПОСТАТ , денови на пост се, пред големиот празник Божик, рождението Христово...Се разбира дека очаен народ и изгладнет нема ниту вера ниту религија...иако на сета уста вели дека има...Уште и се прашувам дали ВОЛОВИТЕ И ПРАСИЊАТА беа окадени од владиците??? |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете зашто не го сакам дедо Мраз...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чита и се прашува-Како бре некои луѓе заработуваат толку пари?
Глобус: Срѓан Керим купил стан вреден 1,5 милиони долари на Менхетн? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијана неготинка заврши во болница
Дваесет и седумгодишна неготинка заврши на Клиничкиот центар во Скопје откако под дејство на алкохол удрила со тупаница во стакло од врата. Инцидентот се случил вчераутро, околу 1,35 часот во Гостивар, каде што девојката била на гости. Според полицијата, неготинката се исекла во пределот на раката и паднала во несвест. Нејзиниот 24-годишен пријател ја донел во гостиварската болница, по што веднаш била препратена во Скопје. Полицијата презема мерки за расчистување на случајот. ------------------------------------------------------------------ се исекла и во место да ја излечат во најблиската болница они и запрели крвта и веднаш ја праќаат во Скопје.Така ли се процедира со сите пациенти ?Кога некој од нешто настрада веднаш го праќаат во Скопје да се лечи.Тогаш каков е смисалот од останатите болници во Македонија ? Се потврдуваат зборовите на жена ми и на предходната ми девојка која исто така беше македонка :Ако едно нешто го нема во Скопје тоа значи го нема во цела Македонија. Град-джрава .Зошто тогаш сите не одат да живеат таму .И без тоа сите патишта водат на таму.Се обезсмуслува постоењето на останатите градови .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |