![]() |
|
Се сеќаваш добро на...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se nadminuvam,ama i se pamtam...
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Се сеќавам на денот кога ми донесе штркот сестричка
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
последно ми дојде сеќавањето на деновите кога станував горд сопственик на ново (половно) возило
![]() За првата кола имав 13 години. Го чекав тато да дојди за вечера, излегов на прозорец и кога гледам друга , нова кола во двор имав нешто горе-долу слушнато дека ниети нова кола, ама не верував дека ќе биде баш тој ден... влезе в соба и вика: го зедов јас опелот, сега шкодата е твоја... ауфффф каква радост ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() втората, 101 от.... лани Последна остана на листот за вртење низ град, немаше слика на огласот и тате не сакаше ни да одиме да ја гледаме. Сабота беше, памтам, и одвај го измолив да завртиме до таму... Ја ѕирна само од прозорецот од гаражата, ми рече НЕ ЧИНИ ОВА и си влезе в кола ![]() ОДвај се измоливме, се вративме, го викнавме газдата да ја отвори.. ја растресовме сета, гуми, внатрешност, фарба, мотор и испадна дека е најдобриот 101 што се продава... Одвај дочекав до средата кога рековме дека одиме да ја купиме... Скокав од радост низ двор како мало дете ![]() ![]() И така.. појдовме, направивме пазар,и си ја довозив дома ![]() последнава кола.. приказна за себе.... друг пат за неа ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Се сеќавам како не.....
Човек памти ако сака,а заборава ако може ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
се сеќавам кога имав најдолга коса...
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
На еволуцијата :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
На разговорот со социологот пред да ме примат во училиште...
Ме прашува: Како се вика твојата баба!? И ја му викам: Па имам две баби. Која сакаш да ти кажам како се вика? ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Онлајн Поени: 12852 |
денот кога ова го пишував?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
на се’ .. и убавото и помалку убавото
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
.......na prvata sredba
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Се сеќавама на денот кога ја купив првата класична гитара. . .
Јама 40 . . . ![]() Сеуште има онаков крцкав звук ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Се сеќавам добро на сите извинувања во животов. Особено виртуелните. И така овие во реалниот живот се ретки
![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Ќе се сеќавам на моментот кога почнав да ја читам „Враќање“ , напишана врз основа на учењата на Шри Шримад... ми ги изменува погледите кон светот и се чувствувам посигурно....
ТЕНКЈУ КРИШНА ![]() Сватив дека баналното објаснување за задгробниот живот по христијанското учење (она што ни го проповеда цркава) и не е баш толку голема бесмислица и дека е мноооогу поинаку од она „пекол - рај“ И ќе се сеќавам на она кафе (не кафето, муабетот ![]() И ќе се сеќавам на „бесплатните лекции“ по психологија од мојот „домашен психолог“.... Само... со мојов просек на оцени е чисто невозможно да ме примат на психологија..... А САКАААМ ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Se sekavam mnogu dobro koga majka mi se izjasni deka sekogas go sakala brat mi poveke od mene...
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |