IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2011 во 07:15
Драги 

На една крстосница сум. Што да правамwaiting
Од една страна си викам ајде само 2-3 месеци се, од друга страна па rolleyes

Да се биде или неdunno
Или само да кулирам до Д-денот bath
Ако успеам ќе бидам neeeneeeneee ама ако неkiss 

Се се мислам дека во шифри пишувам, а? Само јас се разбирамhaha 

Ај pilot
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2011 во 22:57
Драг мој
жалам ,некогаш имаше големо срце и широка душа во која можеше сите да не собереш...денес мислам дека не ги заслужуваш и оние малку носталгичари кои сеуште се врткаат тука...штета
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2011 во 23:27
Драг идивиди..
 како тргнало,скоро ќе те закопаметага
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
ANITKA111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2011
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITKA111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2012 во 16:27
drag idividi srekni praznici i na tebe
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2012 во 19:36
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Драг идивиди..
 како тргнало,скоро ќе те закопаметага

Dragi IV,
te baraa dvajca... Eden so kandilo a drug so lopata... голема насмевка
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2012 во 21:03
Драг Идивиди...

мака ми е веќе едно, те исто...
тие мили фаци ми иде да ги пратам у пм па лево...
и тоа проклето ...... да го средам веќе еднаш...Тошо увек пуца први!

Опрости на речникот Драги,нефрооза...
ајт одам да глеам Спартакус сеа
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2012 во 16:11
драг идивиди...почнувам пак да те сакам...како некогаш 

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2012 во 16:38
Драги...

работава врвка...се повеќе се мислам да си ги соберам документите и да се маглосам од таму,а незнам каде би одела на друго место
толку труд и време вложени сега ми изгледаат залудно потрошени...како ништо од тоа да нема ефект
ама па никој не ми е крив, сама си одбрав таму..демек да се усовршам...уфффф
какви глупости и кризи поминав...а сега се чувстувам беспомошно, ситно, мало...

... или ќе ги изедеш или ќе те изедат... Дарвиновата теорија во мој стил
фала на разбирањето...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2012 во 18:35
Драг идивиди,

Дефинитивно ми треба психички одмор оти преку оноа ми е дојдено од луѓе....... значи овие последниве летови како ми се погодија у пм , па и вчера сите расположени за празникот а јас во Либан со најсељандурскиот народ у светов шо постое , толку ненормален, глуп , дегенски народ немам сретнато , денов ми се упропасти скроз а расположение 0.

Него ај шо не сум спиена , туку и моиве запнале да прават муабет со мене на скајп , да се немало трпение,,, почнуваат да ме гушат , стварно не ми се прави муабет со никој, ама баш со никој.  Сега ми е јасно зошто германциве пијат апчиња за смирување , не е лошо да си купам и јас пошто ке ми се најдат за наредните летови за Пакистан и Иран ....ц  ц ц  ебати рапсоредот шо го имам на летање , помизерни држави не можеа да ми дадат болен

Ми пукна главава денеска, ни апчиња помагаат ништо, ке почнам да се дрогирам , аман веке лутина

Него ај да не те замарам Идивиди, ќе ти пишам ко ке се смирам психички , а до тогаш остани ми со здравје.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2012 во 18:42
Drag    Idi vidi....

Sepak mislam deka tebe ke te poslusa ako i kazes 
deka steta e vaka ubavo i pametno devojce da se drogira..изненадување

Polesno ke i bide da opne dve tri caski...flasi viskiнамигнување
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2012 во 15:52
Dear Идивиди,

Конечно да си ги смирам живците , ама знаеш зошто ? Бидејки денес отидов на ручек во македонскиот ресторан тука и запознав двајца македонци(скопјани) кои работат таму ( Дарко од Ѓорче и Ивица од Аеродром ) ... ептен фини дечки , баш уживав во нивно друштво и падна некој план за излагање вечер по дискотекиве тука ама не знам како ке стигнам оти имам закажано со еден тип ке идам на вечера , па ке мора да измислам некоја причина за да го откачам побрзо и да се видам со нашиве македонци вечер...........а да да, и една другарка има роденден утре па ке го слави вечер некаде така да ке мора некако да го испланирам времево .....

П.С.  драг идивиди, кажи му на laki_bu  дека причината за мојата нервоза е недостаток на секс , али што да се прави во арапска земја каде баш најслаткото е забрането , јбг рамнодушност   и фала за советот laki_bu големо гушкање
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2012 во 16:03
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Dear Идивиди,

Конечно да си ги смирам живците , ама знаеш зошто ? Бидејки денес отидов на ручек во македонскиот ресторан тука и запознав двајца македонци(скопјани) кои работат таму ( Дарко од Ѓорче и Ивица од Аеродром ) ... ептен фини дечки , баш уживав во нивно друштво и падна некој план за излагање вечер по дискотекиве тука ама не знам како ке стигнам оти имам закажано со еден тип ке идам на вечера , па ке мора да измислам некоја причина за да го откачам побрзо и да се видам со нашиве македонци вечер...........а да да, и една другарка има роденден утре па ке го слави вечер некаде така да ке мора некако да го испланирам времево .....

П.С.  драг идивиди, кажи му на laki_bu  дека причината за мојата нервоза е недостаток на секс , али што да се прави во арапска земја каде баш најслаткото е забрането , јбг рамнодушност   и фала за советот laki_bu големо гушкање

.........Zabranetoto e najslatkoтрепкањеголемо гушкање

Изменето од laki_bu - 16.Февруари.2012 во 17:15
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2012 во 22:35
sto bi pravele bez vas...nitu slika nitu ton a za izvestuvanja i da ne razgovarame

Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2012 во 20:09
Драг ИДИВИДИ,

Стварно не знам што ми стана последниве денови одкако се запознав со македонциве , ц ц ц  ц   , цело време сум на телефон , како јас да им се пуштам на нив ,за срамота црвенеење

Муабетот ми беше дека денес имав убав ден , конечно трет слободен ден пред да се вратам на истата песна од утре ...( лелеее кој ке иде за Нигерија , гррррр )

Денес бев пак во македонскиот ресторант на гравче и шопска салата и се видов со нашиве македонци , си муабетевме , се смеевме и гушкавме ( добро де, другарско гушкање ништо повеке)  ................ А после тоа заминав со другарката на шопинг за шминки и знаеш што се случи ???  Еден од вработените (араб) ми поклони поклон парфем ,,, јас му викам колку треба да платам , он ми вика ,,, ова ти е од мене подарок , лелееее се стопив скроз црвенеење

После тоа излеговме надвор да чекаме такси со другаркава а денес и утре бидејки е викенд тука, ептен е гужва и тешко такси да се најде , па онака стоиме на улица јас и другарката и застанува една кола а во неа двајца машки од Египет ни викаат  „ женски за кај сте да ве префрлиме ? „   и другаркава пошто ептен опуштена мака си нема си се качи у кола и ми вика ај влегувај идеме накај дома.......... Лелееее човече прв пат очи им гледам на машкиве и поима немам кои и што се ..... и така се качивме у кола и цело време муабет кој - каде работи и такви ствари ....................Али битно стварно не оставија дома иако на крај ни бараа телефонски броеви за да се видиме и излеземе некој ден , а ние секако не им дадовме туку им кажавме едно фала и излеговме од колата.

Лелеее мајка ми ако чуе дека се возам со непознати лица, ке ме убие тајм аут  

И така , од утре иста песна, ај да одам да се туширам сега па да легнам да спијам еве го 22:089 часот.

Добра ноќ на сите.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.