|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го прашува Перо:
- Кажи ми брат, како да се „ослободам“ од Трпана, веќе ми е преку глава дојдена, а за развод не сака ни да чуе. - Епа, уплати ѝ за возачка, знаеш како жените возат, сама ќе се спука во некој ендек. Се среќаваат по некое време и Перо го прашува Трпе: - Што направи Трпе, ти успеа ли тоа што ти го кажав? - Ма јок, уплатив, положи, ѝ купив и мало Југо, ама споро вози, ништо не прави. - Па батали го Југото, земи и нешто појако, Јагуар на пример. По извесен период повторно на улица се гледаат тие двајцата и повторно Перо го прашува Трпе: - Трпе, како е сега, средено ли е? - Да да, сè помина по планот, ја нема веќе Трпана. - А со Јагуарот што се случи? - Ништо, ене го се шета позади куќа во двор. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се буди во 4 часот наутро.
- Трпано ја ќе одам по риба! Се спремил и излегол. Седнал во Југото и не можел да го запали. Се мачел едно пола саат и ништо. Полека влегол дома, и на прсти се пикнал во креветот. - Ладно е надвор? – Прашува Трпана. - Грч е! - А волон мој, по риба отиде |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува својот татко:
- Тато што е тоа училиште? - Тоа ти е сине како да одиш на гости, но да подучуваш нешто… Дошло ден Трпе да оди на училиште. Отишол и се вратил. Утредента татко му го гледа Трпе и му вели: - Ти бре, нели одиш на училиште?? - Не бе тато, секој ден не се оди на гости, ќе станам досаден |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Трпе му умрела тaштата и тргнал на работа! По пат сретнал некој човек и тој му рекол:
- Кај одиш бе на работа? - Да , прво работа после славење! -Рекол Трпе |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Перо седат и разговараат - Перо брат, што би правел ако утре биде крајот на светот? - Уф, сигурно би по*бал сè што мрда. А ти? - Јас би се обидел да не мрдам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТРПЕ: Жено, ќе те направам најсреќната жена на цел свет.
ТРПАНА: Ќе ми недостигаш. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Трпе дома од работа и ја гледа Трпана во долна секси облека со лисици и му вика:
- Трпе врзи ме со лисиците и прави што сакаш со мене, овој ја врзал и си отишол да фаќа риби. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла Трпана во слаткарница, и на продавачката и рекла:
- Дајте ми торта изгорена од едната страна. Продавачката и рекла: - Зошто? Отишла Трпана во слаткарница, и на продавачката и рекла: - Дајте ми торта изгорена од едната страна. Продавачката и рекла: - Зошто? -За да мисли маж ми дека јас сум ја печела. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе
во кафеана пиел ракија и постојано повторувал:
- Зошто мораше да умре… Зошто мораше да умре … Се нажалил келнерот и го прашал: - Господине, простете што ве прашувам, но за кого жалите толку длабоко? - За првиот маж на жена ми! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа од град и целиот возбуден: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана оди во аптека и од аптекарот бара “арсен”.
- Госпоѓо, тоа ви е многу силен отров! - Знам, сакам да го убијам маж ми. - Жал ми е, за таа намена не можам да ви го дадам ареснот. Во тој момент Трпана од чантата вади слика од Трпе и жената на аптекарот како се сексаат, и му ја дава. - О, извинете госпоѓо не знаев дека имате рецепт! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторот му се обраќа на Трпе.
- Вас ви треба мир, затоа ќе мора да ви препишам апчиња за живци. Три пати дневно ќе и ги давате на жена ви! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедото му вика на зетот Трпе.
- Е па зетко сега откако се ожени гледај да не правиш глупости веќе? - Нема, нема, оваа ми беше последна! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговарат Трпе и Трпана:
- Драга, што мислиш, каков ќе биде нашиот син? - Ист како тебе! - Од кај знаеш? - Па ете, шишето му е подраго од цицките |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |