|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Македонец,Американец и Германец. Отишле во некој хотел да спијат.
Американцов на 1 спрат,Германецов на 2 спрат и Македонецов на 3 спрат. Пошол кај Американецов некој и му рекол: - Јас сум Џоко со синото око и Американецов избегал. Отишол кај Германецов и му рекол: – Јас сум Џоко со синото око и Германецов избегал, и отишол кај Македонецов и му викат: - Јас сум Џоко со синото око и Македонецов му викат: БЕГАЈ ДА НЕ ТИ ГО ПОСИНАМ И ДРУГОТО! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашинец фаќал риби во едно езеро во Италија. Фатил златна рипка: - Пушти ме и ќе ти исполнам една желба! – го замолила рипката Нашинецот се помислил и рекол: - Направи мост од тука до Македонија, кога ќе тргнам нигде да не запирам. Рипката: - Тоа е 99% невозможно! Нашинецот: Тогаш направи кога сме на печалба, нашите жени да не одат со други мажи. Рипката: - Со колку ленти сакаш да биде мостот? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнувват двајца пијани. Првиот прашува :
- Можe да поминам меѓу вас двајца? - Секако, но еден по еден. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото сакал да го провери знаењето по математика на своите синови, па ги прашал: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката го прашува синот:
- Зошто денес се врати подоцна од училиште? - По последниот час сите си отишле, а никој не ме разбудил |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегуваат татко и син кај фармацевт, и детето здогледува пакување од 3 кондоми и го прашува татко му :
-Тато, што се овие? Таткото: -Тоа се кондоми. Тоа пакување е за средношколци – еден за петок, еден за сабота и еден за недела. Детето, здогледувајќи пакување од 6 кондоми прашува: -А за кого се овие? -Тие се за студенти во факултет – два за петок, два за сабота и два за недела. Детето здогледува пакување од 12 кондоми и прашува : -А тогаш за кого се овие? Со воздишка, таткото одговара : -Ех, тие се за венчани луѓе – еден за Јануари, еден за Февруари, еден за Март |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Цветко во полициска станица целиот истепан со модрици, и го прашуваат:
- Кој те истепа така бе? - Жена ми - А зошто? - Па ме праша што има на телевизија, а јас и реков дека има прашинa. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец сопира пијан возач.
Полицаецот: Ајде,повели. Дувај. Да видам колку си пијан! Возачот: Зошто морам да дувам? Полицаецот: Зa да видам колку си пијан! Возачот: Абе пијан сум! Не ми веруваш? :) |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат баба и дедо и гледаат TV. Дедото и вели на бабата:
- Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш и како божем да водиме љубов. И бабата се согласила. Дедото чекал, чекал и видел не доаѓа бабата. Иде дома и ја прашува: - Зошто не дојде? И бабата вели: - Па божем мама не ме пушта |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа жената дома и му вика на мажот и:
- Леле драги, знаеш какви чизми сум видела??? Мажот и вика: - Ма ме заболе таквиов какви си видела, остај ме на раат!!! - А да го пољубам јас да му помине, па да идеме да ги купиме чизмите |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува жената мажот:
- Се сеќаваш ли кога беше на риболов пред 6 месеци? - Да секако, беше одличен уловот - одговара тој. - Е па.....те бараше една од рибите што си ја уловил...... очекува рипчиња! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е поуката од филмот Шрек?
- Не е важно да си убав, важно е да најдеш ист изрод како себе |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СМС:
- Кате, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Кате ја нема, јас сум нејзиниот маж. Подобро купи пиво, јас ќе донесам колбаси |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaraat dve prijatelki...
- Kolku si oslabela! nekoja nova dieta? - Morkov, cveklo i kompir. - Gi vareshe ili dinstashe? - Ni ednoto ni drugoto, gi kopav! Изменето од viktorija123 - 20.Декември.2011 во 09:45 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |