![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 261> |
Автор | |||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Се прашувам....Дали некои едноставно такви се раѓаат? Оти не ми е јасно што толку сурово може да ги направи такви во текот на животот![]() |
|||||
![]() |
|||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||||
sd kakvi specijalki ima po svetot
![]() |
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||||
![]() |
|||||
DZAKI99 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
||||
хмммммммммммммммммм
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
sp:
...koj li e srekjnikot, shto go odbrala da go legne,...''matorava"?! ![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
СП
Зошто не ја праша по ЛП? Па да го начекам како отвара... ![]() |
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
![]() |
|||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||||
ahahha...ovoj ceka nekoja podvizna meta...hihihihi...edno vreme trcavme cik-cak niz forum za da ne moze da ne upuka NRGMKD...sega i ovoj ![]() |
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
Малку де
![]() СП дали почнала теткава да купува ![]() ![]() ![]() и украсува ![]() И СП дали ќе му стави на (како беше ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||||
sp...neli znae koga se kiti elka???
neli znae deka Hektor e mojot irvas...normalno deka ke go nakitam i nego |
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
![]() |
|||||
||||
SP
Neli znae deka nisto ne znam ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
sp;....neshto mnogu pochnaa da se prashuvaat...nekoi !
![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||
сп.... а подобро ли ќе биде светло плаво Фичо со црн кров и добри фелни ??? Сепак... мислам дека тоа е следно на репертуарот...
|
|||||
![]() |
|||||
DZAKI99 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
||||
СП зошто не можам да се логирам со старито ник: DJAKONDO ?!
|
|||||
![]() |
|||||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||||
A ja pa SP.....Zoshto tolku slabo stanalo tuka?
![]() |
|||||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |