IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 209210211212213 240>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2011 во 23:24
Една професорка им рекла на учениците: Кажете нешто „Очигледно“…
Перо:
- Татко ми свири на гитара, Баба ми на виолина, Мајка ми на чело.. очигледно е дека сме музичка фамилија.
Тасе:
- Татко ми е доктор, мајка ми е медицинска сестра а брат ми е болничар… Очигледно е дека сме докторска фамилија.
Зоки Поки:
- Баба ми не знае да чита, затоа кога ќе земе весникот очигледно е дека ќе оди во ВЦ.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 07:36
Разговараат две баби:
-Мојот маж не запира да си ги гризе ноктите. Ужасна навика.
-Оооо, јас мојот го одучив.
-Како? Рацете ли му ги врзуваш?
-Не! Му ги кријам забите
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2011 во 23:37

Во едно нормално семејство мајката подготвува ручек. А, деца како деца, ако се добро воспитани секогаш си прашуваат за дозвола од родителите...

...пред да направат нешто.

Па, така и овде:

- Мамо, може ли да облечам мини сукња?

- Не!

- А, може ли да си ставам кармин на усните?

- Не!

- А, да облечам штикли?

- Не!

- Мамо, па јас имам 18 години!

- Знам Драгане, знам...

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2011 во 22:55
Дедо Мраз оди на психијатар и вели:
- Докторе, помагајте! Не верувам повеќе во себе си.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2011 во 01:33
Маж влегува во бар и порачува 6 дупли вотки. Барменот: 
- Сигурно сте имале лош ден...
- Да, навистина! Штотуку разбрав дека мојот поголем брат е геј.
Следниот ден истиот маж доаѓа во барот и пак порачува 6 дупли вотки.
Барменот пак го прашува:
- Што се случи денес?
- Разбрав дека и мојот помал брат е геј!
Третиот ден, пак се случува истото. Барменот прашува:
- Господи! Има ли некој во вашето семејство што сака жени?
- Да, жена ми.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2011 во 00:07
Влегува дечко во аптека и го прашува продавачот:
- Имате ли кондоми со вкус на малина?
- Немаме, одговара продавачот
- А со вкус на јагода?
- Немаме
- А со вкус на јаболко?
- Немаме.
Еден дедо кој стоел на страна му здосадило да го чека типот и му рекол на дечкото:
- Ало мали ти сакаш да е*еш или да правиш компот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2011 во 18:21
Дарко лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот. Кој ти е оној ма на ѕидот, маж?
-Не.
Брат?
- Не.
Швалер?
- Не бе, јас сум, само пред операција
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2011 во 18:22
После осум години професорот по Анатомија одлучил на Ѓеро да му пиши шестка. Пред да му ја стави во индексот му рекол:
- Некогаш, кога и да било, кога ќе поминеш со некој покрај факултетот, застани, сврти се кон влезната врата и кажи му:
- Овде 8 години ме мачеа, но издржав машки, не се предадов, ниту еден збор не им кажав
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2011 во 01:26
Ivica i Marica ja prasuvaat svojata baba.
-Babo , znaes li kao nie dojdovme na svetov
Babata: Ve donese strkot 
Ivica se vrti i ja prasuva Marica - Da i kazeme ili da ostavime da si umre glupa?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2011 во 01:46
Се фалеле Англичанецот, Французинот и Црногорецот:
"Кога ќе се качам на Биг Бен и ќе викнам "Да живее кралицата", цел ден низ Лондон се слуша "Да живее кралицата"- рекол Англичанецот.
"Јас, пак, кога ќе се качам на Ајфеловата кула'"- продолжил Французинот, "и кога ќе викнам "Да живее Франција", цела недела низ Франција се слуша "Да живее Франција!'"
"Тоа не е ништо."- им рекол Црногорецот -"Кога ќе се качам јас, на пладне, на Ловќен и ќе викнам "Ајде на работа браќо Црногорци!', цел месец се слуша 'Нејади гомна, Радоване!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2011 во 06:00
Му дошло времето да умре на едно педерче.
Оди Св. Петар да го земи и го испрашува да знае дали да го носи во рајот или во пеколот.
Откако педеров му изнакажал се, Св. Петар му вели:
- Ти си за во пеколот.
Го носи таму и Св. Петар си оди во рајот.
За 1 недела слегува да однеси уште некој за во пеколот.
Гледа сите смрзнати, ладно камен.
Го најдува Ѓаволот и му вели:
- Аман бе не треба да биди жешко во пеколов?
- Немаме запалено оган цела недела – му вели Ѓаволов
- Е оти така? – збунето прашува Св. Петар
- Ти да се наведниш да го запалиш – Му вели Ѓаволов

Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2011 во 15:14
Како се вика Евреинка од Аушвиц?
- Пепелашка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2011 во 19:44
Едно ламборџини влече едно фиќо.

Овој од фиќото му вика на другиот, ако возиш многу брзо ќе ти блендирам за да намалиш.

И возат така некое време, застануваат на семафори. Паралелно со ламборџинито застанува едно ферари, и овие двајца почнуваат да се тркаат... ама на едно место, двајца џандари со радар, мерат...

Поминуваат ламборџинито и ферарито со 300 на час... и еден од цајканите му вика на другиот: колега, ги виде овие двајца, со 300 и нешто возеа, а другиов му вели, остави ти тоа, го виде ли фиќото што им блендираше за да ги помине.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2011 во 10:38
Синот на најдебелиот мексиканец ја прашува мајката:
- Мамо зошто кујната е полна со јадење?
Зошто татко ти не е дома!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 209210211212213 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.