|
Музички албуми |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KUD Idijoti - Megapunk ... Омилен ЕХ Ју панк албум... баш сега го слушам...
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Green Day - Dookie i American idiot... останатите се безвезе...
Изменето од LiDivio - 04.Ноември.2011 во 13:55 |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Xentrix - For Whose Advantage. Ретко кој го знај овај бенд. Потекнуваат од Англија. Албумот излегува во 1990 година. Тој што сака добар метал, нека го преслушне овај албум.
Protector - A Shedding Of Skin. Германците дефинитивно го прават најдобриот метал во Европа, ако не па и во светот. Protector се треш метал бенд кој вметнува и дет метал елементи во својата музика. Германското треш трио ни е добро познато: Kreator, Sodom и Destruction. Бендов не ја добил репутацијата која ја заслужува. A Shedding Of Skin е перфектен албум, па можи и да е подобар од мастер писот на Kreator "Pleasure To Kill". За секој треш/дет фанатик, овај албум мора да го преслушате. Изменето од Phantomlord - 04.Ноември.2011 во 15:36 |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилени рап албуми... Notorious B.I.G. - Born again i Ice T - Home invasion...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arctic monkeys - Whatever people say I am, that's what I'm not
од овој албум ми се свиѓа буквално се, од самата музика, па се до омотот и насловот, кој е најдолг што сум го сретнал досега Омилените три албуми од Green day, све друго што е нивно множам со нула (освен Dookie) Изменето од zabegan - 17.Јануари.2012 во 20:20 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Warbringer - Worlds torn Asunder. Иако албумов е пресен (издаден во септември 2011), се заљубив на прво слушање. Со овај албум Warbringer се докажаја како едни од најдобрите нови треш метал бендови. Одлична музика + одлични текстови + одлична продукција = феноменален албум. Овај албум дефинитивно го завзема првото место кај мене за албуми од 2011 година.
|
|
|
|
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки кај сте ? Нигде ве нема. Ај си реков да споделам уште нешто со вас :). Overkill - The Electric Age. Новото студиско остварување на ветераните само потврди дека имаат да дадат уште од себе. Со Ironbound (2010) се вратија на старите патеки, а со овај албум потврдија дека уште го имаат она трешерското. Албумов има се што е потребно за да биди метал. Едно нешто што ми остави впечаток е вокалот на Боби Блиц. И на 52 годишна возраст уште си го држи гласот, ако не е и подобар. За секој треш фанатик, албумов е задожителен.
Изменето од Phantomlord - 24.Март.2012 во 01:39 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |