|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 209210211212213 240> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една професорка им рекла на учениците: Кажете нешто „Очигледно“…
Перо: - Татко ми свири на гитара, Баба ми на виолина, Мајка ми на чело.. очигледно е дека сме музичка фамилија. Тасе: - Татко ми е доктор, мајка ми е медицинска сестра а брат ми е болничар… Очигледно е дека сме докторска фамилија. Зоки Поки: - Баба ми не знае да чита, затоа кога ќе земе весникот очигледно е дека ќе оди во ВЦ. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две баби:
-Мојот маж не запира да си ги гризе ноктите. Ужасна навика. -Оооо, јас мојот го одучив. -Како? Рацете ли му ги врзуваш? -Не! Му ги кријам забите |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во едно нормално семејство мајката подготвува ручек. А, деца како деца, ако се добро воспитани секогаш си прашуваат за дозвола од родителите...
Па, така и овде: - Мамо, може ли да облечам мини сукња? - Не! - А, може ли да си ставам кармин на усните? - Не! - А, да облечам штикли? - Не! - Мамо, па јас имам 18 години! - Знам Драгане, знам... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедо Мраз оди на психијатар и вели:
- Докторе, помагајте! Не верувам повеќе во себе си. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж влегува во бар и порачува 6 дупли вотки. Барменот:
- Сигурно сте имале лош ден... - Да, навистина! Штотуку разбрав дека мојот поголем брат е геј. Следниот ден истиот маж доаѓа во барот и пак порачува 6 дупли вотки. Барменот пак го прашува: - Што се случи денес? - Разбрав дека и мојот помал брат е геј! Третиот ден, пак се случува истото. Барменот прашува: - Господи! Има ли некој во вашето семејство што сака жени? - Да, жена ми. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува дечко во аптека и го прашува продавачот:
- Имате ли кондоми со вкус на малина? - Немаме, одговара продавачот - А со вкус на јагода? - Немаме - А со вкус на јаболко? - Немаме. Еден дедо кој стоел на страна му здосадило да го чека типот и му рекол на дечкото: - Ало мали ти сакаш да е*еш или да правиш компот |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дарко лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот. Кој ти е оној ма на ѕидот, маж?
-Не. Брат? - Не. Швалер? - Не бе, јас сум, само пред операција |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После осум години професорот по Анатомија одлучил на Ѓеро да му пиши шестка. Пред да му ја стави во индексот му рекол:
- Некогаш, кога и да било, кога ќе поминеш со некој покрај факултетот, застани, сврти се кон влезната врата и кажи му: - Овде 8 години ме мачеа, но издржав машки, не се предадов, ниту еден збор не им кажав |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ivica i Marica ja prasuvaat svojata baba.
-Babo , znaes li kao nie dojdovme na svetov Babata: Ve donese strkot Ivica se vrti i ja prasuva Marica - Da i kazeme ili da ostavime da si umre glupa? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фалеле Англичанецот, Французинот и Црногорецот:
"Кога ќе се качам на Биг Бен и ќе викнам "Да живее кралицата", цел ден низ Лондон се слуша "Да живее кралицата"- рекол Англичанецот. "Јас, пак, кога ќе се качам на Ајфеловата кула'"- продолжил Французинот, "и кога ќе викнам "Да живее Франција", цела недела низ Франција се слуша "Да живее Франција!'" "Тоа не е ништо."- им рекол Црногорецот -"Кога ќе се качам јас, на пладне, на Ловќен и ќе викнам "Ајде на работа браќо Црногорци!', цел месец се слуша 'Нејади гомна, Радоване!" |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошло времето да умре на едно педерче.
Оди Св. Петар да го земи и го испрашува да знае дали да го носи во рајот или во пеколот. Откако педеров му изнакажал се, Св. Петар му вели: - Ти си за во пеколот. Го носи таму и Св. Петар си оди во рајот. За 1 недела слегува да однеси уште некој за во пеколот. Гледа сите смрзнати, ладно камен. Го најдува Ѓаволот и му вели: - Аман бе не треба да биди жешко во пеколов? - Немаме запалено оган цела недела – му вели Ѓаволов - Е оти така? – збунето прашува Св. Петар - Ти да се наведниш да го запалиш – Му вели Ѓаволов |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика Евреинка од Аушвиц?
- Пепелашка |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно ламборџини влече едно фиќо.
Овој од фиќото му вика на другиот, ако возиш многу брзо ќе ти блендирам за да намалиш. И возат така некое време, застануваат на семафори. Паралелно со ламборџинито застанува едно ферари, и овие двајца почнуваат да се тркаат... ама на едно место, двајца џандари со радар, мерат... Поминуваат ламборџинито и ферарито со 300 на час... и еден од цајканите му вика на другиот: колега, ги виде овие двајца, со 300 и нешто возеа, а другиов му вели, остави ти тоа, го виде ли фиќото што им блендираше за да ги помине. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот на најдебелиот мексиканец ја прашува мајката:
- Мамо зошто кујната е полна со јадење? Зошто татко ти не е дома!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 209210211212213 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |