|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 62> |
Автор | ||
Pavlito®©
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Se soglasuvam so dvete tocki ali sepak bi nadopolnil deka vo pogolemite slucaevi e taka no ne i vo site , po nekogas ide i ona pravilono "Kola nemam, pari nemam , imam *** i dobro e***" ... |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плавуш, колку години имаш? Многу е тоа битно...
Глеј да ти кажам нешто... ако бараш девојка (а не шемење или сл) тоа значи дека сакаш да ОДИШ со неа, а не само да се муваш. За тоа , брат, треба да најдеш асолно чупе, а не некоја што заминува со било кој. И јас последно долго време пребирав и конечно си најдов тоа што барав... така да , стварно, за секое грнче има поклопче Ако и таа чувствува нешто спрема тебе нема да замини со некој трет... Тоа за парите ...не е правило... Девојка ми прво ме запозна како човек со Застава, па тек потоа разбра дека имам и поубава кола. Сме излегле и кога сум бил убаво облечен , уреден , и кога сум бил батал излезен од работа... Па никогаш немаше прокоментирано нешто околу тоа или пак сменила однесување Ај вака... ко ќе најдиш некоја наредно, пиши овде конкретен случај и ќе пробаме да ја опрајш работата со наша помош... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си секогаш ти виновен за нешто. Секогаш се наоѓа некој трет бидејќи не си доволно брз во искажување на чувствата... Тоа што ти го пишале погоре во врска со материјалната состојба, многу ретко се покажува како точно. Но доколку си во добра материјална состојба, возиш добра кола, излегуваш на места каде што излегуваат луѓе од високата класа, не значи дека ќе најдеш некоја што ќе те сака. Голема е веројатноста баш тогаш да најдеш некоја што ќе си помине месец - два лудо и незаборавно со тебе, а после тоа ќе те откачи затоа што си и се здосадил. Не е се ниту во убавината. Има нешто и во душата Не го рекле за џабе она дека убавината привлекува, а карактерот задржува. Не мора да бараш некоја Мис на светот за женска. Најди си нормално девојче кое ќе те почитува и сака, а за другото е баш лесно. Мислам дека најголемиот дел од луѓево имаат чудни критериуми за пронаоѓање на идеален партнер. Затоа и остануваат сами. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не можете да се одлучите помеѓу две личности, изберете ја втората...Бидејќи ако Ви била првата личност важна, втората никогаш не би постоела...!
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
plavush_mkd
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака сега, то довојчето шо пред некое време ми замина со друг иако знаеше дека ја бендисвам, од ко виде дека во последно време сум многу оладен кон неа и дека излегвам со др девојчиња, некако ко поинаку се однесува почнува да ме гази на нозете демек ненамерно, заминав јас да земам нешто и та иди и демек ејј ти дојде да го земиш ? и ред др работи ...
Е сега дајте ми совет шо да прам дали да се надевам на неа или да си барам друга? :) |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da ja prashash nea namesto nas ?
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целосно се согласувам со се што кажа, одличен совет освен ова последново. И да немаш пари, верувај во себе, во својата уникатност и изјасни си ја личноста. Секогаш има многу повеќе во внатрешноста одколку у парите и тоа жениве горе-долу го знаат. И ги привлекува. Само ти биди си природен, таков каков што си |
||
blizard
Нов член Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmm pa vaka jas sum interaktiven kreativen decko koj gleda od dobrata strana na site raboti.. ama imam edna maana ne znam kakoa da ja narecam dali maana ili ne znam kako.. Epa da pocnam.
Mozebi za movie godini bi bilo sram ova no sakam da znam kakvio muabeti treba da se pravat na prv sostanok so devojka Kazete mi konkretni temi jas ednostavno se sramam i ne znam kako da pocnam... ako sakasm da mu se pustam na devojka so treba da kazvuvam toa me maci mene :// HELP!! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па сега, да кажеше колку години имаш за да не барам
Не можеш да имаш ист муабет со некоја 16 год девојка и со некоја 25 год
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахам, најдов. Ако е точно 19 години.
Дај и некој комплимент, почнете со општи теми .. нешто од секојдневието. Од кај да знам за што се интересираш и што следиш. Во секој случај, остави разговорот да тече без некои посериозни теми. Немој да наметнуваш муабет што е далеку од темата на која моментално зборите, гледај што и привлекува внимание и задржи се на тие теми |
||
|
||
blizard
Нов член Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
devojkata ja znam samo onaka od fb i znam samo ona osnovnite raboti... kolkava e kaj uci so uci... No kako da znam sto saka taa kako da otkrijam toa me maci mene ://
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sho ima da i prais muabet...
kazi i direktno : Zenska ti mi svigjas, daj mi... |
||
Incredible Blue
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па во муабет, како инаку Релаксирано Помисли што сакаш тебе да те прашаат, тоа и прашај. Се што не би сакал да те прашаат, избегнувај
|
||
|
||
merrow
Нов член Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мОЈ совет биди искулиран ама биди и свој. Од женска гледана точка ти велам, многу пази на тоа да не се преправаш. Понатаму, за муабет пример прашај ја за нејзини активности, кај излегува и слично, ако имате заеднички теми и хобија разговарај за тоа. Битно е да се почне , потота понатаму сам ке си тече конверзејшнот :) |
||
If you sh*t bout me.. Im gonna make you eat your sh*t bout me!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |