|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam na TV kako objasnuvaat deka zenite poveke sakale debelina od dolzina ? ! I sega ?
Изменето од zbunet - 05.Ноември.2009 во 22:16 |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да живеам слободно без никакви ограничувања, според мој ритам,..
подобро кажано...авантуристички. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да станам модератор на форум идивиди
Хехе се зезам мојата животна цел е да постигнам успех во животот да бидам среќна да се дообразовам да основам фамилија,да станам политичар И богами на добар пат сум освен за тоа предпоследното сеуште ми е рано |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zivotnata cel moze tocno da odgovori sekoj eden na milion
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Рече Важна и замина од село во големиот град... да го испече занаетот |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го видам сонцето ... од позади...
п.с. рече малиот радован и крваво се насмевна/... п.с. рано од сабајле - човек тропа најмногу глупости... п.с. нема кафе... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
D\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:40 |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барај ги и ќе ги најдеш... не е тешко... созерцавај малку... кога ти е тешко... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е мојата животна цел? Многу лесно ја губам... а и не знам дали воопшто ја имам. Не ја разбирам поентата да имам животна цел. Сакам да истражувам во многу сфери, сакам да работам во циркус, да патувам, да ширам позитивна енергија (мада не често ми иде тоа од рака ). Не знам, немам некоја цел особена, освен да си го следам срцево.. као демек
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да барем делумно ја дознаам причината за сопственото постоење, да создадам нематеријалено дело што ќе остави некаков траг по моето физичко заминување од овој свет....
Кратко кажано, да бидам максимум од она што може да биде човек |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имам стабилна дома
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
alexa_1
Сениор Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zivotot mora da si posavis cel, vo sprotivno ke rabotis na ostavruvanje na tugjite.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата највисока цел беше да надминам, да оздравам... за денес да сфатам дека нема лек. Се изгубив скрос, не знам која е мојата животна цел повеќе. Веројатно да научам да живеам со... тоа.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да се разбере дека с'е додека се има желби и цели ќе има и разочарувања. Желбите и целите се венчани за разочарувањата... си одат рака под рака. И колку што ни се желбите поголеми толку поголеми се и разочарувањата. Оти не се реализираат СИТЕ желби. Затоа, колку ги имаме повеќе и колку се поголеми во моментот на нивнотот раѓање, толку поголеми стануваат разочарувањата од нивното неисполнување. Вистинската мудрозт е да се живее СЕГА со оноа ШТО Е и да се прави тоа што е најдобро... резултатите ќе следат самите по себе, како последица (каузалност, карма ) на нашето прифаќање и однесување кон ова СЕГА. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |