|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разгова Трпе со другар му.
- Сто пати и реков на онаа мојана, дека една вистинска врска мора да содржи многу повеќе страст. - А таа, што вика? - Во потполност се сложи, и си фати друг дечко! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа дома весел.
- Жено го продадов твојот рецепт за колачите. - Браво, а на која фирма? - На Цементара |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После три месеци одење девојката му вели на Трпе:
- Мислам дека е крајно време да ме запознаеш со твоите? - Не ќе може, жена ми е на работа, а децата во школо |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе ја моли Трпана:
- Мамо, мамо, сакам душек во облик на Анџелина Џоли! - Ама сине, не постои таков душек. - Постои, постои, вчера го видов тато како дуваше еден. Изменето од Calipso - 27.Октомври.2011 во 19:54 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе е на суд, и судијата му вели:
- Господине Трпе според новите стандарди на ЕУ, ќе мора да ве осудиме за нелегално производство на ракија! - Ама кој ме фатил дека сум правел? - Никој не ве фатил , ама во подрумот ви е откриен целиот потребен алат за производство! - Господине судија, а зошто не ме осудите за силување? - Зошто за силување? - Па и за тоа имам алат! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе во аптека и прашува:
- Имате ли црни кондоми? - Немаме, но зошто мора да бидат баш црни? - На комшивката Трпана и почина мажот, па да и изразам сочувство. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трча Трпе на лекар и му вели на лекарот:
- Докторе, брзо помагајте син ми го проголта пенкалото! - Ма нема проблем, еве земете го моето! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и вика на Tрпана:
- Ќе го пријавам комшијата во полиција. Ми дал фалсификувани евра за дрогата. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во продавница за чевли, продавачот му вика на Трпе:
- Господине, прв пат кога дојдовте пробавте чевли број 41. Следната недела 42, следната 43 а денес 44. Вам ви расте ногата или ме заебавате? А Трпе одговара: - Не ве заебавам, ми растат ноктите! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и кажува на учителката:
-Учителке, ја напишав еротски расказ. -Ај прочитај го! -Станувам секое уро, идам на училиште,учам, се враќам дома, играм со другари, учам, па пак си играм, гледам ТВ, играм на компјутер и во 10 си легнувам да спијам. -Е добро бе Трпе што е тука еротско? -Наслов: "Да ти еб*м таков живот". |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе на гатачка, тропнува на врата, а таа вели:
- Koj e? На тоаТрпе: - Ебатe видовитата. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана очајно го моли Трпе да и каже со колку жени спиел во животот, а Трпе и вика:
- Маче, ако ти кажам, ќе се разочараш. - Абе ајде, те молам, не ме нервирај, ајде кажи ми. - Добро, една, две, три, четири, пет, шест, седум, ТИ, 9, 10, 11, 12,… |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му доаѓа инспекција на Трпе во дуќан. Влегува инспекторот во подрум и гледа котел за правење ракија.
- Ааа, Трпе, за ова мораш да платиш казна! - Ама овој котел е уште од дедо ми и не го употребувам. - Важно дека ја имаш справата, а дали ја употребуваш, твој проблем! - Е, па зошто тогаш не добивам детски додаток? - Затоа што немаш деца, Трпе. - Да, ама ја имам справата. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Трпе обожава да ја гледа свадбата од назад кон почетокот?
- Затоа што Трпана тогаш го вади прстенот, се качува во колата и се враќа кај нејзините дома! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |