IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 Teлевизија најгледана? Зошто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 41>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2006 во 23:42
а и најчесто мењаат концепт, за да не им влезе човек во шемата! сега удрија на земјоделие, нон стоп тоа па тоа!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 04:36
pa izlegoa i Sitel , Kanal 5 i obicnata Mrtv ama toa bese kratko a A1 e so dosta dobar signal (zboram za satelitski programi)
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 01:12
A1 vsushnost blage veze nema so TV............... Kako shto e i podolu iskomentirano, deka A1 ja drzhat samo seriite i vestite, se dodeka Biljana Sekulovska ne se pojavuva vo niv............... neli!??!?
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 01:59
Токму така... Апсолутно се согласувам со те*е kroki...  Само Билјана Секуловска да ја нема... тоа чудно суштество чита вести ’ко retard- oт да и’ е заглавен... ужас...  за  A1.... катастрофа..........

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 11:35
чудно е како само нејзе сте и го запамтиле името. значи остава впечаток, лош или добар, сте ја забележале. а тоа нејзе и е битно.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 11:44
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

чудно е како само нејзе сте и го запамтиле името. значи остава впечаток, лош или добар, сте ја забележале. а тоа нејзе и е битно.

Доги, и на многу други новинари сме им ги запомниле имињата, амасекојпат се коментираат дијаметралностите затоа што средината е просечна, инертна и неинтересна.
Жално е што некој привлекува внимание со војот аматеризам!
Motivation is game in my hands
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 12:33
jas nikogas nema da ja pokanam biljana sekuloska da izlezime
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:25
Originally posted by hektor hektor напиша:

jas nikogas nema da ja pokanam biljana sekuloska da izlezime

Jas napolno se soglasuvam so tebe, po povod toa morbidno sushtestvo............ Bozhe Gospode, zarem nema nekoj da i kazhe deka e SUCKS!!!!............ AMA MORA DA PRIZNAAM DEKA JA BIVA ZA CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 14:40
Ma ona samo za crna hronka e!
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 15:21
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ma ona samo za crna hronka e!

Pa zatoa shto i samata e CRNA HRONIKA!!!!!!!!!!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2006 во 13:36
A1 TV mi stana najodvratna televizija.Koga da smenam program ja gledam Suzana Turundzieva.Kako da ja ima okupirano A1 televizijata, strasno me nervira ovaa tipka:(
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Che Guevara Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2006
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Che Guevara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2006 во 15:20
Na a1 si gi gledam samo Charmed iako poslednive dve nedeli i od niv propustiv mnogu. PS: I nindza zelki
Hasta la victoria siempre!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:29
Kazi na koja kablovska si, posto gi nema veke oddamna.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:50
Nemam jas takva satelitska so kartica, a na kablovska gi nema veke, ke treba kaj tebe da dojdam da gledam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.