|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 208209210211212 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ајкулата не го јаде адвокатот кој паднал во морето?
Од колегијалност |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Студент паднал на испит по логика. Ова е разговорот со професорот што следувал потоа.
Студентот: Вие ме казнувате, но дали знаете нешто во врска со тоа. Професорот: Се разбира, инаку не би бил професор. Студентот: Во ред. Ќе ви поставам едно прашање. Ако го знаете одговорот, ќе ми ставите петка и јас без збор ќе си заминам. Ако не го знаете, ќе ми ставите десетка. Професорот: ( после кратко рзамис...лување ) Во ред, го прифаќам предизвикот! Студентот: Што е легално ( законито ) , но не е логично, што е логично, а не е легално, а што не е ниту легално, ниту логично? Професорот не успеал да го најде вистинскиот одговор, го земал индексот на студентот и му пишал десетка. Потоа го прашал… Студентот: Вие имате 53 години, а оженет сте со 23-годишна девојка; што е легално, но не е логично; вашата жена има 24-годишен љубовник, што е логично, но не е легално; и на крај, вие му ставате 10-ка на љубовникот на вашата жена кога требаше да го бутнете, што не ниту логично, ниту легално |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат, многу ли бев пијан? - Да,замисли.. ја праша девојка ти дали е слободна!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи младич во кафеана покрај постара средновековна жена, која не изгледа лошо за свои години, има испиено многу и го прашува дечкото:
- Дали си имал дупли секс со мајка и ќерка? - Не, не сум пробал, но би сакал. Жената му вика: - Вечерва е твојот среќен ден. Го носи дома, влегуваат во станот и жената вика: - Мамо мамо… изненадување!!! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инструкторот за возење го прашува возачот:
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката:
Каде е мојот роденденски подарок? Дечкото: Го гледаш црвеното ферари пред зградата? Девојката: Обобобобобобобобооо! Го гледам! Дечкото: Е, ти купив лак за нокти во иста таква боја. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет. Овој му кажал да дрмне некоја ракиичка. Овој дрмнал 6-7 и отишол на миса.После мисата младиот поп прашува: - А, кажи каков бев? - А, бе, супер беше како за прв пат, само што Исус не го предале партизаните туку Јуда, а Ева на Адам му дала јаболко а не секс, и на крај се вика Амин а не фајронт!
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато, кога ќе пораснам голем, ќе можам ли да правам се што ќе посакам? - Не, сине. Тогаш ќе си женет
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува пијаница во такси и вика:
- Вози на железничка станица. - Па, веќе сме на железничка станица. - Еве ти пари и друг пат немој толку брзо да возиш! |
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ежат двајца црногорци под една слива и чекаат да им падне плодот директно во уста.
Во тој момент доаѓа еден германски турист и им вели... - Уф.. кога ќе ве видам вака колку мрзливи сте биле, многу ми е мака и затоа сакам да дадам еден златник на помрзливиот од вас двајца Едниот скокна - Еве јас сум помрзлив од него! Да ја скратиме постапката, дај ми го мене тој златник! Германецот го погледнал другиот и му рекол: - Ти сигурно не го сакаш златникот? - Стави ми го директно во џеб, не ми се става! |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tројца студенти полагале испит по историја. Првите двајца имале „врски“, третиот немал. Му поставува прашање професорот на првиот студент:
- Фрлена е на 6ти август 1945 во Хирошима. - Добро е колега, добро е. Oсмица. Ајде кој е следен. - Колега, истото прашање. - Фрлена на 6ти август 1945 во Хирошима. Ја фрлиле Американци. - Одлично колега! Деветка! Влегува студентот кој нема „врски“. - Колега, кажете ми сè што знаете за првата воена употреба на атомска бомба. - Првата атомска бомба била фрлена на 6ти август 1945 во Хирошима во 8.15 часот по локално време. Атомската бомба со име „Little Boy“ била тешка 4 тони и долга 3 метри, а ја носел бомбардерот „Enola Gay“. Полетал од Tinian - мал остров во западен пацифик со придружба од уште два бомбардера B-69. Бомбата била детонирана на висина од 580 метри. Температурата на површината на земјата, во средиштето на експлозијата достигнала и до 5000°C. Моќниот ударен бран од ветар бил со брзина од 800 km/h и уништил сè во радиус од 13 квадратни километри. Експлозијата предизвикала и врел облак со прашина висок 15.250 метри кој можел да се види на одалеченост од 560 километри. Само во моментот на експлозијата загинале 140.000 луѓе, додека многу умирале години потоа како последица од радијација... - Не е доволно колега, не е доволно... ИМИЊАТА! Мора да ги знаете ИМИЊАТА на загинатите доколку сакате да добиете шестка! - му се обратил професорот со повишен тон на третиот студент... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе лега гол на плажу, а имаја само капу на оној место.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол некој Македонец во Англија но знаел само малку Англиски. Изнајмил таму стан но имало многу глувци. Се мислел како да се пожали кај газдата и на крајот му се јавил:
- Hello! – му рекол македонецот - HELLO! – одговорил газдата - Том анд Џери! До ју ноу? - YES! – му одговорил газдата - Епа Џери!!!! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 208209210211212 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |