|
Македонија на CNN |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da...roshaviot mu....bandit!
...a, shto vika,...edno po edno i...tup!...10 000 !? ...sepak...me shie! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааааа тебе изгледа ти ја мерат репутацијата оние кои и го мерат на опозицијата рејтингот И патем, каква врска има репутацијата со Македонија на CNN Леле ко ќе се уклучи Анастеа, ко ќе уклучи правосмукачката |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeksi за дописник на CNN...од Македонија.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, ПРЕТЕРАВТЕ!Темата е Македонија на CNN
Репутација, постови, пораки и слични на тоа работи да не прочитам уште еднаш на темава Платеник, ќе те замолам во иднина да не прочитам никакви навреди ни кон нашите источни соседи, ниту кон било кој! Секоја реплика после мене што не се однесува на темата, ќе ја санкционирам! Коментирајте на темата и не ми забегувајте лево десно.
И јас можам да зачистам како домаќин
Изменето од Santijago - 19.Октомври.2011 во 08:26 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам за советот. Христијанин сум по род, но атеист по убедување. Без разлика на овај недостаток, не сум религиски практикант, сепак знам дека е христијански да се простува.
Сум знаел да го свртам и другиот образ, но после толку многу шлаканици, болката станува неиздржлива, па мораш да вратиш. Ако не повеќе барем со иста мерка! Жалосно е што , неможеме да се издигнеме над рамништето на тие кои ти ја нанесуваат болката. Без да сакаш вовлечен си во еден затворен круг од кој нема излегување. Верувај, немам никакви проблеми со разбраните, меѓутоа не сум сретнал такви ниту кај Грците, ниту кај Бугарите, ма какви тие биле, словенски или азиски. Како тоа најчесто бива, шлаканците повеќе болат од одродените јаничари, односно ....изираните. Дали сега те убедив дека нивната репутација навистина треба да биде поблиска до 0, барем во овај контекст? The petty battles can be won too! |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Крај на приказната!
И дечки, што ќе кажете .. Не имаше ли на CNN поради прегорената сијаличка? |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас можам да зачистам како домаќин
[/QUOTE]Е тек сега отиде Идивиди на CNN (не одолејав да не пецнам-машко да чисти) Инаку CNN е малку повеќе телевизија која прави сензации од се-од мува слон. Лично многу не ги сакам, ама ги гледам |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..со квиз прашање:
Тема УМЕТНОСТ подредете ги хронолошки: А.Сигмунд Фројд Б.Сексот и градот Ц.Скопје 2014 Д.Моамер Гадафи е ајде де... |
|
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цели денови вртам Сиенен, ама ништо не видов за МК. Знае ли некој кога се емитуваат рекламите?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На CNN не има-па не нема- ама на јутјуб дефинитивно не нема
Скандал на Информатичкиот Универзитет во Охрид |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако на официјалниот портал на Унивезритетот стои дека предаваат десет професори од странство, каде има имиња на македонски професори под странско знаме, според информациите до кои дојде Канал 5 на универзитетот предаваат само 5 странски професори.
Уште па .. елитни
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ги имаше на СИТЕЛ! ..кај нас ги дава македонското CNN. ти не фаќаш СИТЕЛ..таму дале-ееку? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |