|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopagash ako si cuden,ako nikogash i ne mi razgovarash,ako cesto i me navreduvash(mora da sum sadomazohista)ako me zafrkavash...sepak mi se dopagash i mi e ubavo vo tvojata pregratka....
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes sum ogorcena na se.....neka e se samo eden losh son
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova veke ne go mislam...more kako menuvam raspolozenie
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш ке останеш во моето срце без разлика на се.. Иако те нема веќе.. Додека дишам ке те сакам..
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете насмеана сум и денес и никогаш не би се врзала за личност која не може да ме насмее Фала што успеа да ми докажеш дека немаш смисла за хумор, за чувства ......
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Franch
Нов член Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Malawi Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate na kogo mislis:)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е прашање Френч до мене???
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pokraj SE, ne mozam da te mrazam onolku kolku TE SAKAV
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga pocna seto toa mislev deka si vistinskiot i deka mozebi srekata silno mi se nasmevnala vo vrska so ljubovta, sekoj moment zaedno poveke svakav deka sme sozdadeni eden za drug no dojde i toj den koga zavrsi seto toa ti me ostavi so skrseno srce i solzi vo ocite.zpsto morase toa da mi go napravis, sto te terase tolku da me lazes, morase da doznaam od nea na najbeden nacin deka postoi golema laga megu nas t.e. uste edna licnost maloto devojce pealjkata od koja sum izvarana.nemas poima kolku TE SAKAV a mislam i seuste , a koga ke se potsetam na denovite pominati zaedno se osekam ko na sedmo nebo, a posle toa zivotot mi stana pekol.no sepak si gi povrativ skoro site sili svrtev nova stranica i se nadevam deka nema pak da bidam taka bedno povredena ke pazam pak da ne se sopnam na istio kamen posto mnogu boli ostanuva mnogu dlaboka rana.znam deka ti ova nikogas nema da go procitas nema da dojdes u kontakt ne si po vakvi raboti malce si zabegan ali sepak te sakam ali nema nikogas da popustam i da ti priznaam posto ne zasluzuvas.ti si najgolemiot DEGEN so postoi na svetot.i posle seto toa DAMJAN priznavam deka TE SAKAM najmnogu na celiot svet so celoto moe srce. |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow, kakvo priznanie...
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi a? znaes zasto? znam 100% sum sigurna deka nikogas nema da go procita toa i doznae so cuvstvuvam za nego seuste |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem ne znae?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TE MRAZAM ZATOA STO SI TOLKU DOBAR. TE MRAZAM ZATOA STO SEKOJ DEL OD MOETO SRCE PATESE PO TEBE. JA MRAZAM TVOJATA ROMANTICNA DUSA ZATOA STO E KO MOJATA. GO MRAZAM TVOJOT ZAVODLIV POGLED. JA MRAZAM TVOJATA TEMPERAMENTNOST ZATOA STO POTSEKJA NA MENE. TE MRAZAM ZATOA STO ME GUSHKASHE KAKO STO SEKOGAS POSAKUVAV. TE MRAZAM ZATOA STO SE STO SAKAV DA DOZNAAM TI MI POKAZA.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |