|
Љубовен квантитет! |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сè е до навикнување.Кога навикнеш со еден човек потоа е тешко да се разделиш со него.Дури и да не оди врзката така како ти што сакаш....
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам со тоа дека човек се навикнува. Ама дека е потешко да се разделиш со некој кога не ти иде врската, па не сум многу сигурен. Од искуство бар... Првата врска, идевме долго, не идеше, се препородив 20 мин после раскинувањето, абе камен од душа ми падна Исто и втората, се навикнавме еден на друг, па не идеше, овој пат дури и побрзо, раскинуваме, се вртам да си одам и ВО ТОЈ момент ми дојде насмевка на лице и камен од душа ми падна |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено јас сум повеќе за љубовен квалитет,не за квантитет.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доволно љубов Премногу љубов Воопшто?
Време, простор и сите опкружувања во љубовта? нели љубовта е премалку ако трае само неколку месеци иако е пресилна? Ако во врската се чувствуваш распнат (маченик) , е тогаш то е БЕЗ ВРСКА, не е врска.... не си ни ти самиот крив, криво е твоето его што попуштило... И непопуштањето од чиста гордост помага за врската да се одржи, нели, кога е само чисто добронамерно... Потреба од љубов ИМАМЕ.... кој повеќе кој помалку.... Е сеа, ја имам премногу. Барам да ми се покажува постојано, да се изразува постојано, да се подгрева постојано.... Епа сеа, кој има воља за постојано и интензивно изразување.... буууумм....и такаа... |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toj shto "nema" kvalitet, ide na kvantitet
Изменето од viktorija123 - 13.Октомври.2011 во 12:24 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не е баш така...
Пример...ако имам многу љубов но непостојана , тогаш е глупост ако имам постојана ама малку , тоа е уште поголема глупост... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не е така Фолки?
Оној кој нема љубовен квалитет,постојано е во потрага по нов партнер и со тоа добива на квантитет. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jas sum povekje za eden ubav, socen, mlecen sladoled otkolku za 3 ovosni...
|
|
Incredible Blue
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете ти дечко со вкус и мерило за убаво!
|
|
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ako se ponudat cetiri, kje ramislam...
|
|
Incredible Blue
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама немал срце да одбие...не бе мора нешто да фали.
|
|
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekov kje razmislam...
|
|
Incredible Blue
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оп - стоп....
Квантитет на ЉУБОВ или ПАРТНЕРИ гледам дека се испобркала работава... јас зборувам за апстрактен поим, вие за суштества... затоа не се наоѓаме во дискусијава |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me iznasmea volku
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |