![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 100> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drag IDI VIDI...
Mislev da ideme zaedno na Bela Nok...ama znam deka ti imas mnogu obvrski , pa i ne se potrudiv da te prasam... Sepak izvini sto ne te pokaniv ..pa ,i jas ne otidov .... Ke se druzime ovde ...ovde e Bela Nok za nas ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Драг ИДИВИДИ
Присуството мое на форумов веќе нема смисла. Доаѓав за забава, зезање, доаѓав за некои членови што ми беше мило да ги читам, да се зезаме и да уживаме во слободното време на нет. И повторно, кога мислев дека се смири таа глупава тема .... повторно истото прашање? Зошто дечко и ја штити Бела? Зошто а? И кога ја штител? Еден типичен пример на штитење не видов по форумов. Изгледа тоа е само главата на тоа едноклеточно суштество? Изгледа нема попаметна работа, па е опседната со мене? Јавно да расчистам пред сите...зошто си оди Бела. И овој пат ни Сантијаго, ни Бог да почне да оди по земја и да ме моли, нема да се вратам. Претходниот пат добив мн. ЛП и не планирам и овој пат, па да одговарам на сите. Му текна еден ден на Iron да отвори тема ... Сантијаго и Бела. Фино замолив темата да се избрише....АМА да не се пишува во Форум информатор. На тоа добив одговор дека МОРАЛО да се регистрира секоја избришана и затворена тема. Одговорив дека не сите теми што се бришат се заведуваат во темата. НО НЕ МОЖЕЛО КАКО МЕНЕ ЌЕ МИ ТЕКНЕ! Ама може кога другата засегната страна ќе го побара тоа а? Може Валерија? Јас како обичен смртник кога ќе те замолам не може, ама модератор кога ќе ти рече може а? И така тебе те немаше цела година да мрднеш ни со прст ни со гз на форумов. Само фигурираше како модератор. И имаше убави дискусии во Разно, ама кога се врати некако со твоето двојно оданочување како да замре дискусијата? Џабе се обидуваш полумртвиот Феникс да го оживееш. За едни си мајка за други маќеа. А не заборавај дека тука си за сите да ги третираш еднакво. И синоќа пак си забегав мааааалку офтопик. За денес повторно да реагираш дека ти си долго време модератор и знаеш како треба да се модерира, а Сантијаго е пократко време и за жал мене ме штити а? Кажи ми јавно дека го мислиш тоа. Дека Санти ме штити. Да видат сите какво мислење имаш за другите ![]() И Бела веќе не може вака. Не сака да ја третираат како гомно. Бела е достоинствена, за разлика од Валерија. Кога поради Бела некој ќе биде навреден на овој начин, Бела се повлекува. За разлика од Бела, Валерија иако беше вмешана во огромен скандал за протекување информации од Модератори, немаше доблест да се повлече од функција. Па ако си толку праведна, те повикувам заедно со мене да се повлечеш. И да резимирам Вал. Што има оваа девојка против тебе? Нема ништо. Апсолутно ништо. Да се поставеше малку подобро према мене, ќе ти беше вратено со таков третман. Што си посеал, тоа ќе ожнееш. Остани си ти тука и штити го членот што ти е омилен ![]() Мене ќе ме нема, за Сантијаго да биде со чиста совест, да модерира непристрасно, да банира, пишува, брише без присуство на Бела, затоа што према кажувањето твое, до сега било обратно. Ако на некој (освен членкава од погоре) сум му згрешила нешто, нека ми прости иако не е Прочка. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
DRAG IDIVIDI, Zosto BellaGrandma e tolku cuvstvitelna ? Zarem ne znae deka ziveeme vo eden svet vo koj glavniot zakon e OPSTANI ? Bas kako vo dzunglata... I nikoj da ne mi ja nervira babeto oti .... ![]() Pozdrav mila BellaGrandma ![]() ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Drag IDI VIDI ...ostani mi pozdraven
![]() Изменето од laki_bu - 22.Септември.2011 во 19:20 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
drag idividi..cuda se slucuvaat
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Drag IDIVIDI ..dzabe si ti tolku silen koga vo tvojava tema moze koj saka so saka da si pise i da si brise ...mislam sepak te posetuvaat sekakvi ,svesen sum za toa ...ama ja pa licno mrazam gluma i licemerie ,mrazam lagi i zadkulisni raboti ....ja moj dag idividi go socuvav postot u orginalno izdanie i ke ti go "dadam " ili vecerva ili denovive
![]() ![]() ![]() Изменето од Kastro - 24.Септември.2011 во 21:22 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Драг ИДИВИДИ....
..ова што е случува со поднесените оставки на одредени членови не ми се допаѓа,од проста причина што ..што..па што ќе правиме останатите ако вака си одат...?затоа предлагам,да не ја прифаќаш оставката и да не им дадеш исписница...пошто ќе појдат на друг форум или блог и таму ќе не ругаат,а можеби и ќе се вратат овде,"проблечени" и не ќе можеме да ги препознаеме ..со денови и денови..! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
didi... nesto se razocarav od forumov vecerva... ama, toa e...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ti??? so taka ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Драг ИДИВИДИ...навистина си ми драг, како поинаку да објаснам што секогаш пак ти се враќам? Не се вообразувај премногу, ни сама не знам зошто ама ете ме пак после долго време...не ми недостасуваше премногу ,а сепак доволно за да се измачам додека да се сетам на лозинката.
Што сакав друго да ти кажам.... хм, ми летна мислата,а и нема врска веќе,ионака брзам за на работа... Нека не ти недостасувам многу, I'LL BE BACK ... SOON... ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Drag IDI VIDI.....
..Jas ke si legnam , a ti pozanimavaj se so ostanatite.. ..I nezaboravaj da zaklucis ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
драг Идивиди, жити здравје оној глупавион подфорум Мода итн премести го некаде подолу, ако не сакаш да почнам да ти повраќам врз тоа сликчињата
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Драг Иди-Види,
Оваа Кејти е сериозна!!! ![]() Ама, и јас сум сериозна, кога ти велам дека таа е сериозна. ![]() И сериозно ја поздравувам, и неа, и нејзината потреба-барање. ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Drag IDIVIDI
aj stvarno idi pa vidi kako izgleda da vrtis pet strani so slikicki pred da stignes do interesnite PDF...stvarno,aj pliz ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6465666768 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |