|
Imzadi |
Внеси реплика |
Автор | |
imzadi
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Октомври.2011 во 22:50 |
Go mrazam ovoj svet, ovoj proklet zivot koj mi donese bol I jad. Onie malku pozitivni raboti, deca, ljubovta kon edna licnost so koja ne sum vo moznost da uzivam se malku vo sporedba so se’ ostanato. Vsusnost, …… I bolkata od tie dve raboti poteknuva, ….. ako sakam da sum so decata, ne mozam da bidam so ljubovata na mojot zivot koja ke ja narecam IMZADI! Bolka koja me kine na onolku parcinja kolku sto ima zvezdi vo univerzumot. Proklet da e ovoj zivot, ova postoenje. Znam deka e kukavicki, ama sakam da go prekratam ovoj zivot, ednostavno ne vredam za nisto poveke. Gospode, te molam zemi me, ne me ostavaj ovde. Ne mi e mestoto. Zosto ne mi ja dade taa sreka da se sretnam so IMZADI porano I so nea da go imam se’ ona sto treba?
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си сигурно многу заљубен штом се нарекуваш со истото име како и ’’љубовта’’...таа не е ниту жена/девојка, туку е дури ’’љубовта на животот“....темава можеше да ја ставиш на две места, во семејство- бидејки спомнуваш деца, и во љубов, бидејќи спомнуваш очигледно жена...и сепак реши дека местото на темата е во љубов Зар сеуште постојат луѓе кои се спремни животот свој да го дадат заради љубов? |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto se vika: Da mi e ovoj pamet a deset godini pomalku...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat, abe ne zaebavaj |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури неверојатно на денешницава сеуште да постојат вакви примероци. Ако е така изгледа сме среќници што посака со нас да си ја сподели болката. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
imzadi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreknici, kletnici, ne znam ni samiot, no ne se navreduvajte za ova kletnici, ..... Изменето од imzadi - 07.Октомври.2011 во 13:33 |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е љубов. Бог е љубов. Пријателе, се се случува со причина. Бог никогаш нема да ти наметне товар кој што не можеш да го носиш
По дождот секогаш доаѓа сонце. Ова ти се случило зошто ТИ си толку силен што можеш ова да го поднесеш. |
|
imzadi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaah PHP, uspea da me nasmees. fala
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |