Испечати | Затвори го прозорот

Imzadi

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24961
Датум на принтање: 22.Јули.2025 во 13:32
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Imzadi
Постирано од: imzadi
Наслов: Imzadi
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 22:50
Go mrazam ovoj svet, ovoj proklet zivot koj mi donese bol I jad. Onie malku pozitivni raboti, deca, ljubovta kon edna licnost so koja ne sum vo moznost da uzivam se malku vo sporedba so se’ ostanato. Vsusnost, …… I bolkata od tie dve raboti poteknuva, ….. ako sakam da sum so decata, ne mozam da bidam so ljubovata na mojot zivot koja ke ja narecam IMZADI! Bolka koja me kine na onolku parcinja kolku sto ima zvezdi vo univerzumot. Proklet da e ovoj zivot, ova postoenje. Znam deka e kukavicki, ama sakam da go prekratam ovoj zivot, ednostavno ne vredam za nisto poveke. Gospode, te molam zemi me, ne me ostavaj ovde. Ne mi e mestoto. Zosto ne mi ja dade taa sreka da se sretnam so IMZADI porano I so nea da go imam se’ ona sto treba?

Коментари:
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 05.Октомври.2011 во 23:37
среќа
Ти си сигурно многу заљубен штом се нарекуваш со истото име како и ’’љубовта’’...таа не е ниту жена/девојка, туку е дури ’’љубовта на животот“среќа....темава можеше да ја ставиш на две места, во семејство- бидејки спомнуваш деца, и во љубов, бидејќи спомнуваш очигледно жена...и сепак реши дека местото на темата е во љубов збунетост
Зар сеуште постојат луѓе кои се спремни животот свој да го дадат заради љубов?

Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 00:31
Sto se vika: Da mi e ovoj pamet a deset godini pomalku...голема%20насмевка

-------------
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.

Постирано од: paton
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 01:44
Originally posted by imzadi imzadi напиша:

Go mrazam ovoj svet, ovoj proklet zivot koj mi donese bol I jad. Onie malku pozitivni raboti, deca, ljubovta kon edna licnost so koja ne sum vo moznost da uzivam se malku vo sporedba so se’ ostanato. Vsusnost, …… I bolkata od tie dve raboti poteknuva, ….. ako sakam da sum so decata, ne mozam da bidam so ljubovata na mojot zivot koja ke ja narecam IMZADI! Bolka koja me kine na onolku parcinja kolku sto ima zvezdi vo univerzumot. Proklet da e ovoj zivot, ova postoenje. Znam deka e kukavicki, ama sakam da go prekratam ovoj zivot, ednostavno ne vredam za nisto poveke. Gospode, te molam zemi me, ne me ostavaj ovde. Ne mi e mestoto. Zosto ne mi ja dade taa sreka da se sretnam so IMZADI porano I so nea da go imam se’ ona sto treba?

brat, abe ne zaebavaj

Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 06.Октомври.2011 во 07:56
Originally posted by Kali Kali напиша:

среќа

Дури неверојатно на денешницава сеуште да постојат вакви примероци.
Ако е така изгледа сме среќници што посака со нас да си ја сподели болката.збунетост

-------------
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 13:32
Originally posted by renatax renatax напиша:

Дури неверојатно на денешницава сеуште да постојат вакви примероци.Ако е така изгледа сме среќници што посака со нас да си ја сподели болката.збунетост[/QUOTE]

sreknici, kletnici, ne znam ni samiot, no ne se navreduvajte za ova kletnici, .....

Постирано од: pHp
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 13:38
Животот е љубов. Бог е љубов. Пријателе, се се случува со причина. Бог никогаш нема да ти наметне товар кој што не можеш да го носиш
По дождот секогаш доаѓа сонце. Ова ти се случило зошто ТИ си толку силен што можеш ова да го поднесеш.

Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 13:52
hahaah PHP, uspea da me nasmees. fala

Постирано од: pHp
Датум на внесување: 07.Октомври.2011 во 14:05

Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 08.Октомври.2011 во 14:43
Originally posted by Kali Kali напиша:

среќа

збунетост .... задоволство

-------------
I'm out bcz of pathetic around here

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk