|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил нуркач и на 10 метри длабочина забележува човек без никаква опрема на истата длабочина. Се зачудил овој како е можно тоа и отишол уште подлабоко. Арно ама како оди овој подлабоко, така одел и другиот.
На крај на 50 метри длабочина изнервиран Трпе вади водоотпорна табла за пишување и му пишува прашање на другиот: - Добро бе човек, како ти успева волку длабоко да нуркаш без никаква опрема? - Јас се давам идиоту! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе со синчето на работа. Влегува и и вика на секретарката:
- Кај си бе кукло? По некое време излегуваат и синот му вика на Трпе: - Тато зошто секретарката ја викаш кукла? Трпе срамежливо одговара: - Па затоа што ми вари кафе, оди до продавница ми купува цигари и се ме слуша. А синот му вели: - Аaaa, jас мислев ja викаш кукла затоа што кога ја легнуваш и се затвораат очите. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка му на малиот Трпе, прашува:
- Како си помина денес во училиште, сине? - Како Генерал, стојам на таблата во став мирно и ги посматрам своите единици. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе од Струга прв пат доаѓа во Скопје. Целиот збунет прашува еден полицаец:
- Бате, кај е Камени мост? Полицаецот: аман бе, секоја будала тоа го знае! - Па затоа и те прасувам! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се фали на
другарите: - Конечно го одвикнав син ми од грицкање нокти! -Како? - Му ги скршив забите. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе во болница тешко болен, ја чека Tрпана да дојди на посета...по извесно време Трпана влегува цела задишана и Трпе и вели:
-Што е Трпано, зошто си задишана? -Абе Трпе, идев со такси и на пола пат проверив дека новчаникот ми го нема, и му кажувам на таксистот дека немам пари да му платам и ме заноси во непознат правец и покрај некоја грмушка застана и ми рече "Ако немаш пари да платиш, ќе водиме секс или ќе ми пееш песни" -И Трпано ти која песна му ја запеа? -Абе миличок , дали мене ми е дојдено до песна, а ти во ваква состојба ? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата запрепастен го прашува:
- Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на регал?! - Абе, кога паѓа од креветче не го слушам. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе касни на првиот час и учителката го прашува:
- Зошто касниш? - Ме нападна еден бандит! - Ииии! Што ти направи? - Ми го украде домашното. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Трпе му се смачило од животот и решил да се обеси. Земал едно јаже и пронашол совршено место покрај реката, каде што гранката од едно дрво виси над реката и помислил дека тоа е одлично место за да се обеси.
Го врзал јажето, скокнал од гранката, ама за беља, гранката се скршила, Трпе паднал во реката и по долго време мачење и пливање, успеал да стигне до брегот, па целиот накиснат пцуе: - Нека се гони и бесење и све, за малку ќе се удавев... |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе му вика на комшијата:
- Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем. И додека мислел како да го покрие мирисот, видел еден бар и влегол внатре. После десетина пива испиено, тргнал накај дома. Трпана го пречекала и нервозно му рекла:
- Колку и да си се намирисал со женски парфем, ја знам дека ти пак си пиел! |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го осудиле на смрт, но, му понудиле една последна желба, како што е редот. Трпе рекол:
- Сакам да положам цвеќе на гробот на Црвенковски. - Ама, човекот е жив - му одговорил судијата. - Ако де, ќе почекам јас. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели:
- Морам да ти признаам. Јас сум геј. - Живееш ли во Њујорк? - Не. - Возиш ли Ферари? - Не. - Епа Трпе ти не си геј, ти си обично педерче. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе водел дневник:
20.10. Цела недела врне дожд – истура. Трпана е тажна, цело време гледа низ прозорецот. Се плашам дека ако потрае вака ќе мора да ја пуштам внатре. |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |