![]() |
|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 173> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зошто така мислиш ?
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Нема да ги попишуваат оние кои се повеќе од една година во странство.
Изменето од Kali - 05.Октомври.2011 во 23:39 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ...mi sk*rchi vekje od .....prekumorski ''opatrioti!'' ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Богами
![]() Само кувар може да зачинува и замешува манџи што не ги јаде, јас мислам ! Ко што ми се гледа, Зекси не ми личи дека е од нашиве ’’кувари’’, дотолку ваљда нема да се излажеме ...иако многу звучи бе ко нив..... ![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Опасно беше, у ќош ја притераа ... И после некој ќе раскажува приказни за бавењето со криминал во случаите на Љубе, Велија, Дуле млекарот, и сите останати, и ќе каже дека правото функционира а сите кои мислат спротивно се залагаат за штитење на криминалците ...оф.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Па оваа не за во ќош....оваа е за на бесилка.
Прво нема поим од тоа шо го работи. Второ...срушила објект од 40 и кусур МИЛИОНИ евра само поради тоа шо имала многу работа и не излегла на терен благовремено да утврди неправилности. Да живее дпмне ![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...mene toa mi e vo red....iako od dupmne-ovcite e!
![]() ...treba da pomisli chovek malku,...deka drugite namerno ke skrivat neshto,...pa posle ke se pravdaat so toa deka ,...deka se od drugata strana pa zatoa gi fatile za zab! ...ne e mala rabota da izmanipulirash gradezen objekt,....pogotovo koga ke ' 'lapnesh';' mnogu so toa! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Грешиш Кали, Зекси не остава ништо на случајот. Него друго ме интересира, а што па ти толку радости правиш ако не сум се попишал, која корист ти од тоа ја имаш, или пак од малограѓанштината што те обземала и таквите како тебе од носот подалеку не гледаш. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Е нема што мажи и жени со големи м**а бре! Ја отерале у ќош, бре мајката!.Јаповикале таму ја бомбардираа со основани и неосновани прашања и констатации па дури и кажуваа (ај да не речам претеа) со казна затвор и кривична одговорност). Ако не сме малку пристрасни би се прашале- Да не беше ова објект на Фијат Цановски кој случајно е пратеник дали ќе му се отстапеше толкав медиумски, парламентарен и кој ли не простор? ![]() Е ај да видиме оти не обративме внимание на другите изјави- На пример онаа во која Фијат Цановски кажува дека нема пратеник кој не е оснивач на фирма? ![]() Знате што, кога ги гледав клиповиве цело време си колнев рака која заокружила бројче на ливче да влезат во парламент, да уживаат, да се нат**руваат и покажуваат моќ сите оние од А до Ш, од опозиција или позиција. Искрено не заслужуваат ни најпогрден збор да се потроши за нив. ![]() Човечки мизерии- ах да ми излезе некој од нив пред очи, ах да имам сега прилика да ми дојдат за избори, ооооооооо што ли ќе им дадам. ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Значи mamamd...
пак ќе гласаш за некого... ти, јас, овој,оној... немаме избор, тоа е тоа... но го разбирам гневот... и мене ми се случува... најлошо е што нема излез од овој ќорсокак... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Е драг мој којсумјас ова нашево е читај, пречитај и да не ти се верува. Читам сега, па пак пречитувам да не сум нешто грешка-ова со пописнава комисија која си дала оставка. Искрено-да сум закон под хитно сите со лисици би ги спровел во Шутка, ама без око да ми трепне. Си дале оставка=на три дена пред крај
![]() Пописната комисија си поднесе оставка и бара прекин на пописот (пс..ај некој нека препрочита-јас да не не доразбрав ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Интересно...
ама не ме чуди... што се видовме ние овде, ништо не може да ме зачуди... и кој кого да земе на одговорност...? за 20 тина дена две оставки на претседатели на комисијата... а парите, а нели имало припреми со години, демек обуки... и сега одма конспиративни приказни ќе почнат... те договор со ДУИ за овие да се на власт... те ова, те она, те надворешен фактор... те расправии во парламент... и на крај на никого влакно нема од глава да му фали... Изменето од којсумјас - 11.Октомври.2011 во 09:05 |
|
![]() |
|
Море ќе се најде некој да ги опне асална казна, не може бре да праат што сакаат-се нафаќаат за одредена функција (нека е работа) а после утврдиле -имало неправилности. А попишувачите што мрзнеа некна по студот, дождот?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |