|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 29303132> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se educiraat poveke, da pratat nauka
|
|
vivi
|
|
zajluben
Група eternal flame Регистриран: 13.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne predavaat raboti koi ne znaat ni sami da gi objasnat i da zemat da napisam knigi, zatoa sto ne lici univerzitetski profesori da drzat predavanja od skripti napisani na sto se stignelo.
|
|
robert 22
Група Регистриран: 28.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бидат поблиски со учениците/студентите, така повеќе ќе ги засакаат и нив и предметот, да бидат кул и фер спрема сите да не ставаат кецови на деца што се мирни(како што си бев јас) :) да не си ги истураат домашните проблеми врз другите и да се смеат повеќе оти од намрштени баби преку глава.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
професоре а да ви ја испеам едно име имаме или за гоцевата раса...
многу подобро ги знам Изменето од sanja-a - 20.Септември.2011 во 20:31 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес би им го честитала светскиот ден на учителите и да им посакам многу,многу успех во понатамошната работа .
Посебна честитка за нашата mamamd! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Рени Честит празник на сите учители |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teshko deka toa bi im go kazal.......koga ke se potsetam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професори, со исаф. Не толку на ачик-сепак работите со деца
Им ја презентирал програмата на ДПМНЕ на учениците и добил награда 11 Октомври! |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
камо среќа јас кога учев основно да имаше толку добри професори што ќе ми презентираат програма на вмро-дпмне кај нас повеќето беа комуњари професори и на комуњарчињата мали им попуштаа а нас што знаеја дека сме вмровчиња гледаа на секој начин да ни смалат оценка
друго, сигурно не било програма туку им кажувал некој дел кој е добар за децата и ќе ги поттикне на добро однесување ах он топик - на професорите од основно само ќе им кажам да не си лечат лични партиски фрустрации над децата, а на професорите од средно топ сте Изменето од The_Boss - 16.Октомври.2011 во 22:29 |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се придружувам кон напишаното-децата се деца и не треба да се оптеретуваат со политика. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se pridruzuvash ama ,...izgleda ne go razbra dobro.
...ima toj ptotiv toa shto e ...protiv, .... ama , samo deka toa go pravele onie drugine -ovci, a ne,...dpmne-ovcite. ...niv rado bi gi slushal chovekot! ...koga neshto slichno bi kazal nekoj dokazano neutralen ,..a ne nekoj zakoraven dpmeovski partizan ,...togash i jas bi se pridruzil na kazanoto! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiana_titty
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi im kazhala da bidat strogi , samo ako predavanjata im se dovolno kvalitetni. preku glava mi e od profesori sho diplomata ja dobile zashto se strucni za predmetot i sega predavaat ,a neznaat kako da go privlechat vnimanieto na ucenicite i da gi naucat neshto.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова само за наставничките оти не пишува дали забраната за фармерки важи и за наставниците т.е. мажите
Наставничките не смеат да носат фармерки и танга |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги мои Биолози..како што вие не викате нас...
1. Ако е зелено или мрда тоа е биологија 2. Ако смрди, тоа е хемија ... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 29303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |